lineck2020
Anmeldelse av Klosterhagen Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. okt. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Annette Rimestad, Guest Services / Front OfficeKlosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. okt. 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er kjekt å lese at du har hatt ett hyggelig opphold hos oss. Vi er veldig heldige med beliggenheten - det skal vi innrømme :)
Håper å se deg igjen hos oss en dag!
0.7 km fra Klosterhagen Hotell
  • Radissonhotels.com
0.6 km fra Klosterhagen Hotell
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 11. august 2020

Koselig sted, koselige folk og en fin opplevelse. God frokost, ansatte på tilbudssida og fin plassering på Nordnes. Grei løsning med Chromecast istedet for vanlig TV, litt lite rom men passelig for én person en natt.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, ingerannenord
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Inger Anne,
Tusen takk for hyggelige ord! Det er så godt å få tilbakemeldinger som dine, der vi ser at vi lykkes med det vi har fokus på - nemlig god, personlig service og god mat. Vi er dessverre klar over at rommene er litt små, men vi har prøvd å utnytte plassen vi har fått tildelt, og gjort det beste utav det. Alle rommene våre er av forskjellig størrelse og utforming, så spør gjerne etter ett annet rom neste gang du bor hos oss, så får du kanskje en helt annen opplevelse :)
Vi håper å se deg neste gang du er i Bergen! Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

4/10
Koseligt lite hotel, vennlig betjening, men dobbelrommet var lite m skråtak,ingen tvkanaler,
MEN de hadde en amazing frokost der de lager alt fra grunn og serverer til det tidspunktet DU vil. Alt i alt, fornøyd!:)

Takk, Mzzma

Hei,
Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Dessverre er rommene våre litt små, men vi har prøvd å utnytte plassen så godt vi kan. Dersom dere velger å bo hos oss igjen, kan dere gjerne be om ett dobbeltrom i andre etasje. Der er det full takhøyde og store vinduer som slipper inn mye dagslys.
Så godt å høre at dere satt pris på frokosten vår. Vi har prøvd å ta de nødvendige grep ifm Corona-restriksjoner, og vi er glade for å høre at dette har falt i smak hos gjestene våre.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 3 venninner som overnattet 2 netter her. Rommet var veldig koselig,rent og gode senger. Betjeningen var fantastisk og utrolig service. Kjempe god frokost. Det ble servert grove vafler og kaffe på ettermiddagen i en koselig bakgård. Sjelden å finne et så rimelig hotell som er så fint i tillegg. Kan virkelig ikke sette fingeren på noe. Anbefales og bør oppleves. Tusen takk for flott service. Ligger veldig sentralt.var heldig å få parkering på utsiden til 100 kr døgnet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Kine A
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei Kine,
Tusen takk for en så herlig tilbakemelding - dette gjorde dagen vår :)
Vi er så glade for at dere hadde ett trivelig opphold her hos oss, og at dere satte pris på både vafler, frokosten og servicen!
Håper dere fikk en fin tur til Stavanger!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 9. juni 2020

Vi er meget godt fornøyd med hotellet. Rommene er forholdsvis små, men plasseringen i den koselige bydelen veier opp for dette. Hotellet er omringet av gamle trehus som klynger seg sammen på Klosterhaugen. Det var en opplevelse å vandre rundt i nabolaget trange, bratte gater, noe som gav oss opplevelsen av å reise 100år tilbake i tid. Personalet var meget hyggelige og prisen rimelig. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, lev792020
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2020

Hei,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er veldig heldige som kan skilte med denne beliggenheten - stille og rolig,men samtidig sentrumsnært. Veldig hyggelig at dere satt pris på dette.
Jeg skal bringe de positive tilbakemeldingene ang personalet vårt videre, og håper at dere vil velge oss igjen ved en senere anledning. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 14. mai 2020

Å bli sett og ønsket velkommen uten bruk av standardfraser, få hjelp til enhver liten utfordring, starte dagen med gratis frokost som inneholder det lille ekstra, perfekt beliggenhet - her fikk vi mye for pengene, i tillegg til godt humør:)

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, Eva U
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2020

Hei Eva,
Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding! Vi setter umåtelig pris så hyggelige ord :)
Vi håper du hadde ett trivelig opphold, og ser fram til å se deg igjen ved neste anledning!