Nyåpnet vikingrestaurant i Bergen. Vi synes konseptet hørtes spennende ut så vi valgte å ta turen. Vi angret ikke på det!
Restauranten ligge veldig sentralt i Bergen. Det kan være litt vanskelig å finne, siden det er veldig nøytralt inngangsparti.
Da vi kom inn ble vi møtt av personale i Vikingantrekk. Veldig stilig. Et lite minus at vår servitør ikke snakket norsk, men han snakket meget godt engelsk så det var ikke noe problem.
Vi fikk gode anbefalinger fra menyen, og valgte å dele en forrett med spekemat og ost. Veldig godt og stilig servert på et passende trefat. Spekemat og ost fikk følge av syltet fennikel og sopp, samt hjemmebakt flatbrød, vørtebrød og ramsløksmør. Skikkelig snadder. På drikkemenyen var det mye spennende mjød, men utvalget av øl var litt begrenset. Mange spennende drinker var det også, men vi prøvde ingen av disse.
Hovedrettene var delikat tilberedt og presentert, og ikke minst generøse. Store porsjoner av alle rettene. Vi valgte Kjelegg (baby geit), kylling og hvalbiff, så vi fikk prøvd litt av hvert. All maten var knallgod og smakfull.
Dessert ble også bestilt og fortært. Et lite trekk for at det var litt lite vaniljesaus på det syltede eplet.
Meget hyggelig betjening gjorde det til en veldig god opplevelse. Anbefales.