Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt å gå på”
Anmeldelse av Valaskjalv

Valaskjalv
Vurdert som nr. 211 av 456 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 97
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3. oktober 2020

Kult konsept, kult lokale, bra beliggenhet. Men der stanset det for vår del. Bestiller du warrior plate så får du nok en meget fin aften. Prøver du blåskjell så får du bare det. En tallerken med masse blåskjell. Ingen grønnsaker, ingen brød. bare blåskjellene som ikke har noe smak av øldampingen. Forrettene var midt på treet og det hele bar preg av lite smak. Men! Gode råvarer har de. Mjød med bringebær var kult og skikkelig godt.
Å hente inspirasjon fra vikingtiden er et artig konsept, men å ikke utvikle ideen og tillate krydder i maten gjør dessverre opplevelsen skikkelig skuffende, spesielt når det koster en del å spise der.

Vi var en gruppe på 4 stk hvor 2 ville ha forrett. Da ble det slik at vår hovedrett kom sammen med deres forrett og så måtte vi sitte å se på de spise hovedrett etterpå..

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, VeronicaK240
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 33 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk atmosfære!
Var en gruppe på 12 som hadde bestilt langbord. Hadde i forkant bestilt hel grillet patte gris, lammelår, kveite, kylling og fjellaure. Alle rettene var smakfulle og perfekt tilbredt. Uten tvil kvalitets råvarer. På menyen var det også mye godt øl, mjød og drinker! Kommer absolutt til bake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 30stiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Valaskjalv, Marketing på Valaskjalv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for besøk og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Fantastisk god mat og kjekt å oppleve noe helt unikt i hjertet av Bergen. Her går man 1000år tilbake i tid, med horn på langbord, vikingmusikk, mjød og vikingmat. Perfekt for de på «lov carb». Dette må oppleves. Gleder meg til neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, D2922AJmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Valaskjalv, Marketing på Valaskjalv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for besøk og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nyåpnet vikingrestaurant i Bergen. Vi synes konseptet hørtes spennende ut så vi valgte å ta turen. Vi angret ikke på det!

Restauranten ligge veldig sentralt i Bergen. Det kan være litt vanskelig å finne, siden det er veldig nøytralt inngangsparti.

Da vi kom inn ble vi møtt av personale i Vikingantrekk. Veldig stilig. Et lite minus at vår servitør ikke snakket norsk, men han snakket meget godt engelsk så det var ikke noe problem.

Vi fikk gode anbefalinger fra menyen, og valgte å dele en forrett med spekemat og ost. Veldig godt og stilig servert på et passende trefat. Spekemat og ost fikk følge av syltet fennikel og sopp, samt hjemmebakt flatbrød, vørtebrød og ramsløksmør. Skikkelig snadder. På drikkemenyen var det mye spennende mjød, men utvalget av øl var litt begrenset. Mange spennende drinker var det også, men vi prøvde ingen av disse.

Hovedrettene var delikat tilberedt og presentert, og ikke minst generøse. Store porsjoner av alle rettene. Vi valgte Kjelegg (baby geit), kylling og hvalbiff, så vi fikk prøvd litt av hvert. All maten var knallgod og smakfull.

Dessert ble også bestilt og fortært. Et lite trekk for at det var litt lite vaniljesaus på det syltede eplet.

Meget hyggelig betjening gjorde det til en veldig god opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gaute80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
valaskjalv, Marketing på Valaskjalv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for besøk og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Relativt nyetablert restaurant. Menyen fristet med retter sammensatt av råvarer som var tilgjengelige i vikingtiden. Vi kan forestille oss at denne påstanden er helt korrekt, fordi maten var helt nydelig! Servert i Viking stil med de riktige detaljene. Restauranten har klart å skape den riktige stilen med røffe bord og krakker med saueskinn, lys og ikke minst musikk som setter deg i riktig viking-mood:) Synd at vi er i koronatiden nå, da dette ville ha truffet utenlandske turister på spiker’n! Vi var iallefall veldig fornøyd med hele konseptet, og maten var som sagt utsøkt.
Restauranten må få til en viking-profil ved inngangspartiet, og få opp tydelig info. Hadde vi ikke visst om stedet på forhånd, så ville vi aldri ha funnet det!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ranijo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
valaskjalv, Marketing på Valaskjalv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for besøk og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Valaskjalv, så også på

 

Har du vært i Valaskjalv? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din