“Helt OK meksikansk mat”

Vurdert som nr. 72 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Bestille litt småretter og noen hovedretter.

Litt lite smak i noen av rettene, veldig små porsjoner generelt. Gode drinker, men ikke noe som utmerket seg spesielt ved denne restauranten.

Interiøret kunne vært mer koselig og bært preg av meksikansk stil. Hyggelig betjening.

2  Takk, Kristin G

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Spennende meny, med smakfulle retter, godt vinkart og veldig hyggelig betjening. Hyggelige priser, anbefales for et hyggelig og uformelt måltid👍

Takk, bjaberg
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom gående ned fra Fløyen og søkte etter et lunsj-sted. Fant denne nyåpnede restauranten med mange gode meksikanske småretter. Vi komponerte samen noen retter, og alle som en var gode smaker, særlig rekene og hjortekjøttet. Rimelige priser og hyggelig miljø.

Takk, Langeng
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige smaker. Morsomt med småretter. Rekene var supergode. Hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste.

Takk, 494katrina
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Beste meksikanske restauranten vi har prøvd i Norge! Fantastisk autentisk meksikansk mat (noe annet enn tex-mex som det er vanlig å finne på mange restauranter), trivelige lokaler og hyggelig betjening. Er du i Bergen, ta turen innom. Virkelig å anbefale! 😍

Takk, VildeY1

Reisende som så på Agave Bergen, så også på

Har du vært i Agave Bergen? Del dine erfaringer!