“Ekte nachos”

Vurdert som nr. 72 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Har vært der veldig sulten sammen med venninna mi rett etter turen over vidden. Bestilte 3 små retter som smakte konge og det var nok til oss begge. Vi delte på litt nachos i tillegg. Nachos smakte akkurat som i Mexico. Mye spennende smaker. Ferske ingredienser og hyggelig servering. Sikkert vi ses:)

1  Takk, 655olgak

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kjedelig og smakløs mat, lite engasjert betjening og dårlig utvalg av både tacos og øl. Det var i tillegg små porsjoner og dyrt. Lokalet var også uryddig og hadde dårlig atmosfære som gjorde at vi fortsatte kvelden et annet sted.

1  Takk, petteromdal
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Agave er en koselig restaurant som ligger sentralt i Bergen. Restauranten har meget hyggelig personale som tok godt i mot oss. Ok mat med mye smak, men små porsjoner.

Takk, TigerLill1
Anmeldt 3. august 2020

Vi er to vennerpar på norgesferie. Vi hadde ønsket å avslutte oppholdet i Bergen med noe spicy. Ble godt tatt imot av hyggelig betjening. Drikke kom raskt på bordet, men var noe lunken. Vi bestillte tre ulike retter, og forventningene var høye, da vi var sulten etter en lang dag med ulikt innhold. Maten kom relativt raskt på bordet. Men ut i fra størrelsen på porsjonene var de som på en forrett. Smakte godt, men når den mannlige delen av reisefølge går til nærmeste pølsebod etter at vi har betalt er ikke dette plassen for sultne turister. Man betaler mye, for lite.

Takk, 577kathriner
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Bestille litt småretter og noen hovedretter.

Litt lite smak i noen av rettene, veldig små porsjoner generelt. Gode drinker, men ikke noe som utmerket seg spesielt ved denne restauranten.

Interiøret kunne vært mer koselig og bært preg av meksikansk stil. Hyggelig betjening.

2  Takk, Kristin G

Reisende som så på Agave Bergen, så også på

Har du vært i Agave Bergen? Del dine erfaringer!