Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Viva la Mexico - Bergen Edition”
Anmeldelse av Agave Bergen

Agave Bergen
Vurdert som nr. 99 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 6 - USD 42
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 13. august 2020

Deilig atmosfære! avslappende og koselig.

Samtidig er det stilrent og lekkert.

Restauranten tar mexicansk matkultur på alvor, og rettene smaker herlig til en god cocktail med tequila. Og med mexicansk musikk på anlegget, er det intet annet å gjøre enn å nyte.

Personalet var proffe, imøtekommende og behjelpelige

Her koste vi oss skikkelig,og gleder oss til å komme tilbake neste gang vi er i Bergen!

Takk for oss!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, NoonieNoonie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 61 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Har vært der veldig sulten sammen med venninna mi rett etter turen over vidden. Bestilte 3 små retter som smakte konge og det var nok til oss begge. Vi delte på litt nachos i tillegg. Nachos smakte akkurat som i Mexico. Mye spennende smaker. Ferske ingredienser og hyggelig servering. Sikkert vi ses:)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 655olgak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kjedelig og smakløs mat, lite engasjert betjening og dårlig utvalg av både tacos og øl. Det var i tillegg små porsjoner og dyrt. Lokalet var også uryddig og hadde dårlig atmosfære som gjorde at vi fortsatte kvelden et annet sted.

Dato for besøk: august 2020
Takk, petteromdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Agave er en koselig restaurant som ligger sentralt i Bergen. Restauranten har meget hyggelig personale som tok godt i mot oss. Ok mat med mye smak, men små porsjoner.

Dato for besøk: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi er to vennerpar på norgesferie. Vi hadde ønsket å avslutte oppholdet i Bergen med noe spicy. Ble godt tatt imot av hyggelig betjening. Drikke kom raskt på bordet, men var noe lunken. Vi bestillte tre ulike retter, og forventningene var høye, da vi var sulten etter en lang dag med ulikt innhold. Maten kom relativt raskt på bordet. Men ut i fra størrelsen på porsjonene var de som på en forrett. Smakte godt, men når den mannlige delen av reisefølge går til nærmeste pølsebod etter at vi har betalt er ikke dette plassen for sultne turister. Man betaler mye, for lite.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 577kathriner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Agave Bergen, så også på

 

Har du vært i Agave Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din