“Flott restaurant”

Vurdert som nr. 74 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Fine lokaler. God stemning. Fin beliggenhet. Nydelig mat. Det var gode retter lagd på gode råvarer. Flink personale som hjalp oss gjennom menyen.

Takk, Elin N

Anmeldt 14. juli 2022

Koslig lokale og en service fra en annen verden. Bare det at du foreslår å smelle opp en barnevennlig rett uten at jeg trenger å spørre så har man forstått noe om hva kunde service er. Maten var helt nydelig og alt i alt gikk vi derfra med en opplevelse for bøkene. Anbefales på det sterkeste!

Takk, MaritA176
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Betjeningen var ikke særlig serviceinnstilte. Virker nærmest irritert over å ha gjester. Drikke kom ikke etter at bestillingen ble tatt og man måtte be om den på nytt. I tillegg måtte man selv gå i kassen å betale når man ville be om regningen. De ville ikke komme til bordet med betalingsterminal. Kommer ikke tilbake hit.

Takk, Travelisantastic23
Anmeldt 22. februar 2022 via mobile enheter

Restauranten lager flere ufattelig gode moler! Da jeg og min mor var der spiste vi flere ulike retter og de var alle deili

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Madelen E
Anmeldt 5. desember 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 8 som valgte å dra på Agave for julebord. Vi valgte ikke å spise fra julemenyen men valgte forretter og hovedretter fra vanlig meny.

Vi er en gruppe med damer som er noe over gjennomsnittlig glad i mat og er vant med smaker fra ulike deler av verden. Da vi fant en restaurant som hadde litt gourmet-aktig mat med mexicansk vri var vi veldig interesserte. Lokalet var fint med god atmosfære og prisene var høye, så vi hadde høye forventninger.

Vi begynte med drinker og noen bestilte forretter. Drinkene var gode og taco-forrettene var fantastiske. Så langt møtte kjøkkenet våre forventninger, og vi gledet oss til de spennende hovedrettene som var beskrevet med mange smaker og ingredienser på menyen.

Men jammen ble vi skuffet. Mellom oss 8 endte vi opp med 3-4 ulike hovedretter på bordet, ikke én av oss var fornøyd med maten, spesielt mtp hvor høye priser det var for maten. Presentasjonen av maten var dårlig og vi alle var enige om at maten var smakløs. Det smakte lite til ingenting, vi kunne ikke smake salt i maten en gang. Nå hadde vi alle testet negativ på covid test så problemet lå ikke der.

De som bestilte fisk fortalte at fisken ikke smakte noen ting og måtte be om salt slik at de kunne få litt smak. Fra forrettene lå det igjen noen sauser som de måtte ta på fisken for å klare å spise opp.

De som bestilte entrecôte fikk noen tørre kjøttstykker presentert på en uappetittlig måte. En av dem klarte ikke å spise opp retten og bestemte seg for gi tilbakemelding til restauranten om at det var dårlig. Manageren kom med mange unnskyldninger, og opplevdes utrolig nedlatende når hun begynte å forelese oss om hvordan mexicansk mat skal smake. Som nevnt tidligere, er vi vant med mat fra ulike deler i verden, og de som har vært i Mexico var enige i at dette ikke var autentiske mexicanske smaker. Manageren brukte også det faktum at entrecôten var bestilt «well done» som en unnskyldning for at kjøttet var tørt. Men det var ikke første gangen de som bestilte denne retten hadde bestilt «well done» på en restaurant. Et godt kjøttstykke kan smake godt selv når det er godt stekt. Med de prisene som restauranten tok for maten var det forventet at kjøkkenet brukte råvarer av god kvalitet.

Jeg bestilte hjort i molesaus. Heller ikke denne retten var pent presentert. Kjøttstykkene i seg selv så veldig fine ut og jeg gledet meg til å ta et stykke i munnen og la det smelte på tungen. Men kjøttet var seigt og, nok en gang, smakløst. Det var en av de dyreste rettene på menyen og kvaliteten på maten samsvarte ikke med prisen.

Kjøkkenet bør jobbe me smaksammensetningen, bedre presentasjonen av maten og ha bedre råvarer. Eller så bør prisene senkes.

Som nevnt, var tacorettene veldig gode. Kanskje kan restauranten fokusere på det de er gode på. Det kunne ha vært en helt annen opplevelse om konseptet for eksempel var små tacoretter paret med ulike øl/drinker.

Ellers hyggelig besetning og ok service.

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, mosha_mt

Reisende som så på Agave Bergen, så også på

Har du vært i Agave Bergen? Del dine erfaringer!