“Beste stedet i Bergen!”
Anmeldelse av Restaurant - STENGT

Restaurant
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vegetarvennlig, Veganskealternativer, Glutenfri alternativer. Lunsje og Middag. Menyen er stor og variert, med vekt på tradisjonelle fyldige gryter med både storfe, kylling og lam. Menyen er stor og vI har også varierte vegetarretter og krydderblandingen berbere danner grunnlaget for de fleste rettene.
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat, god service og koselige omgivelser! Dette har blitt mitt favorittsted i Bergen å spise!

Takk, 909vildea

Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Veldig god mottakelse, i en restaurant som ligger på kjeller nivå. Autentisk innredet, men det første som møter oss er en skitten duk. Det er ikke greit når du skal spise med hendene. Maten kom overraskende kjapt på bordet, sammen med en god vinanbefaling. Maten hadde gode smaker, der man river av et stykke med gluten fri pannekake som brukes som skje. Det som jeg ikke likte , er at maten var kald. Dette ødelegger matopplevelsen.
Hyggelig betjening, og det var godt besøkt restaurant.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, wenchew2015
Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Spennende og herlige mat med krydder og Afrikas smaker. Vi hadde en superfin opplevelse og resturangen har god service.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, lailabergha
Anmeldt 24. april 2022

Vi vart motteken av ein svært hyggjeleg innehavar som. Vi fekk ein koseleg krok for 4 personar der det var plass til både samtale og musikk. Vi valgte eit fat med ulike smakar frå Eritreisk og Etiopisk kjøken. Rikeleg til 4 personar, og svært god smaksoppleving.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 483knutb
Dawit A, Eier på Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2022

Hei Tusen takk for din flott anmeldelse! Vi er veldige glade for at du hadde en fin opplevelse hos oss! :-) og hjertelig velkommen tilbake.👏

Anmeldt 22. april 2022

Beste afrikanske restaurant i Norge.
Nydelig mat og hyggelig. Topp service
Kommer definitiv tilbake.

Dato for besøk: april 2022
Takk, bereketi2022

Reisende som så på Restaurant, så også på