“Nydelig mat og top service”
Anmeldelse av Restaurant - STENGT

Restaurant
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vegetarvennlig, Veganskealternativer, Glutenfri alternativer. Lunsje og Middag. Menyen er stor og variert, med vekt på tradisjonelle fyldige gryter med både storfe, kylling og lam. Menyen er stor og vI har også varierte vegetarretter og krydderblandingen berbere danner grunnlaget for de fleste rettene.
Anmeldt 17. juni 2023

Nydelig mat og top service

Vi hadde en kjempefin kveld her! Maten veldig godt. porsjonene var store og gode og alt smakte fantastisk. Veldig fornøyd, kommer til å spise her flere ganger .takk for top service .

Dato for besøk: juni 2023
Takk, ATAKLTI K

1923 av 171 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2023 via mobile enheter

Ikke veldig imponerende. Andre gang jeg ikke spiser opp maten på restaurant. Rare smaker, litt dårlig service og fikk ikke tallerken eller bestikk før vi ba om det. At denne er så bra rangert på Tripadvisor kan jeg ikke helt forstå. Smakte også at kyllingen har vært fryst.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Emiljacko
Anmeldt 19. april 2023

Takk tripadvisor for anbefalt.
Bra service koslige lokaler.
Vi kommer steaks.vin fra sør Africa anbefale.
Takk for got matt.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Mohammed aman y... M
Anmeldt 6. april 2023

Ikke spesielt koselig sted. Middels service, da servitør ikke fulgte oss opp under måltidet. Ikke påfyll av drikke. Men hyggelig betjening. Ikke spist afrikansk mat før. Bestilte Savanna spesial for 3 personer. Maten har gode smaker. Injera, som er "brødet" man spiser med, fremstår som litt vel fuktig utover i måltidet. Kunne gjerne fått mer injera. Forhåpningene vi hadde, ble dessverre ikke innfridd.

Dato for besøk: april 2023
3  Takk, Stig3
Anmeldt 25. mars 2023 via mobile enheter

Dette var en gastronomisk matopplevelse for min mann og meg. For den som liker mye smak, litt spicy og annerledes enn det du normalt spiser. Neste gang disse Kristiansanderene er i Bergen, kommer vi igjen.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Sonja B
Dawit Abi, Eier på Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2023

Hei Tusen takk for din flott anmeldelse! Vi er veldige glade for at du hadde en fin opplevelse hos oss! :-) og hjertelig velkommen tilbake.👏

Reisende som så på Restaurant, så også på