Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd”
Anmeldelse av Jada

Jada
Vurdert som nr. 422 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. juli 2021

Dette var noe av den dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd.. servitørene unngikk kunder, sendte ut bartender for å gjøre jobben deres siden de ikke ønsket å motta kritikk. Rett og slett dårlig restaurant…

Drinkene ble forsåvidt og laget veldig feil så her bør ledelsen fint bytte ut litt staff dersom de ønsker å gi kundene et minnerikt og behagelig opphold..

0/10

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Martin123553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 24 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Har bare hatt gode opplevelser der, daglig leder er alltid smilende og hjelpsom. God service hver gangblitt et fast sted å gå til

Dato for besøk: mai 2021
Takk, vanessasexii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Fineste takterrassen i byn, veldig rask og god service! føler oss alltid tatt vare på, første valget på sommeren

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sarae507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

Her var det latterlig dårlig service. Vi måtte vente i 1 time på drikken som var bestilt og når vi spurte daglig leder om å bytte bord, har jeg aldri opplevd en så bitchy attitude som ble gitt.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, DayTrip32350713103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2021 via mobile enheter

Et av de verre stedene i Bergen.

Vi var klare for en digg middag og en hyggelig stund. Vi begge bestilte kylling Clubsandwich i håp om at den skulle være suksess. Vi fikk servert steinhard kylling som var umulig å tygge og påførte oss begge ubehag i fargen ekkel-grå. Videre prøvde vi å skjære i det berømte Brioche-brødet som var så tørt og hardt at det knakk og smulet opp. Ikke i kjent brioche-stil. Min venninne bestilte en kald cider i solen og fikk servert en cider som gikk ut på dato 07.02.2021. Vi ble ikke fulgt opp av vår servitør og fikk aldri muligheten til å spørre om ketchup til det eneste vi spiste aka fries. Vann som var bestilt var også vanskelig å få på bordet. Jeg vet at appen tilbyr å tilkalle servitør, men vi hadde satt pris på en liten «check in» som alle andre restauranter i Bergen får til selv i disse corona-tider. Det var faktisk så dårlig tilstander med maten at vi følte oss pliktige til å advare bordet ved siden av oss om å ikke bestille kyllingen. Det er ikke kult for noen. Vi ønsker jo egentlig å ha Jada som vårt sted å spise i Bergen i sommer, men fortsetter det slik går jo ikke det.

Dato for besøk: april 2021
Takk, verenemh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jada, så også på

 

Har du vært i Jada? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.