Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aldri igjen”
Anmeldelse av Jada

Jada
Vurdert som nr. 422 av 470 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 34
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Veldig skuffet over maten. Hadde booket bord men måtte vente for å komme inn... Det var ingen inne.. Dårlig service og ellers lite hyggelig. Burde ikke kalle seg en restaurant.. Maten var noe av det dårligste jeg har blitt servert i Bergen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Are K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 24 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021

Dette var noe av den dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd.. servitørene unngikk kunder, sendte ut bartender for å gjøre jobben deres siden de ikke ønsket å motta kritikk. Rett og slett dårlig restaurant…

Drinkene ble forsåvidt og laget veldig feil så her bør ledelsen fint bytte ut litt staff dersom de ønsker å gi kundene et minnerikt og behagelig opphold..

0/10

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Martin123553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Har bare hatt gode opplevelser der, daglig leder er alltid smilende og hjelpsom. God service hver gangblitt et fast sted å gå til

Dato for besøk: mai 2021
Takk, vanessasexii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Fineste takterrassen i byn, veldig rask og god service! føler oss alltid tatt vare på, første valget på sommeren

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sarae507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

Her var det latterlig dårlig service. Vi måtte vente i 1 time på drikken som var bestilt og når vi spurte daglig leder om å bytte bord, har jeg aldri opplevd en så bitchy attitude som ble gitt.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, DayTrip32350713103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jada, så også på

 

Har du vært i Jada? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.