“Elendig mat og service”

Vurdert som nr. 431 av 610 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. juli 2022

Dette var dårlig. Var her for noen år siden da det var andr eiere og det var veldig bra. Var en gjeng som booket i juni nå og maten nå var hel forferdelig En plass som dette må for det første ha en topp cocktail liste. De hadde nesten ingen og det tok for evig å få de. Det stod flere skitne bord fra forrige gjester i godt over en time. Servitlrer gikk frem og tilbake uten å rydde noen ting. Maten var noe av det kjedeligste jeg har spist. Ingen smaker. Kommer ALDR tilbake hit og det er veldig synd ettersom selve terrassen er flott. Håper de får nye eiere som er interresert i å lage god mat og ha en variert stor cocktail liste.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 90cathrinea

Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Bestilte rekesmørbrød etter jeg prøvde å velge flere ting de var tom for..
Har vel aldri sett et så tragisk smørbrød i hele mitt liv, skiven var 2cm bred og lite reker full i rusk fra skall og et halvt egg oppå.. det så ut som det var en 4 åring som hadde anrettet dette med maiones klint over og to svære agurk biter..
helt latterlig! Servisen er som vanlig tragisk.
Her kan man gå om man kun skal drikke og gidder å gå til baren selv for å hente drikke

Dato for besøk: juni 2022
Takk, mdhau
Anmeldt 28. november 2021

Ventet på maten i nesten tre timer, maten var kald og ekkel. Vi mottok ikke drikken vi hadde bestilt, det var rett og slett en utrivelig opplevelse og den verste opplevelsen jeg har hatt på en restaurant.

Dato for besøk: november 2021
Takk, G1431VBmartineh
Anmeldt 28. november 2021

Her vet jeg ikke en gang hvor jeg skal starte. Vi var en vennegjeng på 8 stk som bestilte julemat, og var nesten de eneste i lokalet. 2 av oss bestilte nøttestek. Etter en time (!!) med venting får vi beskjed om at de ikke har nøttestek likevel, og at vi må velge noe annet fra menyen. Etter en halvtime til med venting får 3 stykker maten sin. Etter enda en halvtime får 2 stk mat, og en halvtime etter der igjen får de siste sin mat. Etter så lang venting og mye surr hadde det i det minste vært fint med mat som smakte godt, men neida. Potetene var harde og kalde, maten var smakløs og vi konkluderte vel egentlig med at en pakke med Fjordland hadde vært MYE bedre enn det vi fikk servert. Vi bestilte også drikke til julematen, den så vi aldri noe til. Vi sa fra om at dette var elendig, og fikk da beskjed om at vi ikke trengte å betale for nøttestekene (som vi aldri fikk uansett), også oppdager vi søren meg på regningen etterpå at vi har betalt for 2 stk nøttesteker! Jeg er fortsatt litt i sjokk over at det går an…

Dato for besøk: november 2021
4  Takk, 123CamillaN
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Elendig opplegg! Vi hadde reservert bord til klokken 22.00. Da vi kom frem 21.45 sto det en stor klynge med folk foran døren og det var ikke noe køopplegg. Vi fikk beskjed om å stelle oss bakerst til tross for at vi hadde reservert bord. Da vi snakket med vakten sa han at alle de 50 personene foran oss også hadde reservert bord. Endte med at vi aldri kom oss inn. Her er det tydeligvis lite kontroll og mangle på god planlegging

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Maren Terese L

Reisende som så på Jada, så også på

Har du vært i Jada? Del dine erfaringer!