“10/10 matopplevelse”
Anmeldelse av India Gate Bergen

India Gate Bergen
Vurdert som nr. 43 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: India Gate i Bergen serverer nydelig tradisjonell indisk mat, med kongelig opplevelse. Du finner oss midt i Bergen sentrum. Vi tilbyr også take away og vi har alle rettigheter.
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

De skuffer ikke! Nan-brødene smakte helt fantastisk og ved å bestille «Indian Gate Spesial» så får du det beste av alle rettene. Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Fredrik L
India G, Daglig leder på India Gate Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2022

Takk skal de ha:)

Anmeldt 16. august 2022

Har spist her flere ganger. Veldig godt fornøyd. Men de tradisjonelle søte sausene (som f. eks. Butter Chicken) får for mye smak av smør.

Dato for besøk: april 2022
Takk, josteinp747

Hjertelig takk :)

Anmeldt 18. juli 2022

Det var helt fantastisk, andre gangen vi var der på to uker. Alle var kjempefornøyd. Fantastisk mat, og ikke minst fantastisk god service. Smilende og hyggelig personale fra vi kom til vi gikk. Vi kommer garantert tilbake 😁😁😁

1  Takk, acbergen
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Maten scorer til terningkast 6 - god og saftig kylling - godt tilbehør. 2 gangen jeg spiser her pga maten. Men servicen har vært elendig hver gang. Mange bord står utryddet under hele besøket, lang tid på å få bestilt mat og drikke. Ventet 45 minutter på maten etter at den var bestilt. Lite oppfølging fra servitør på tilbud om mer drikke. Synd servicen ødelegger for resten av opplevelsen da maten er topp.

3  Takk, Arnt-Erik_1980
India G, Daglig leder på India Gate Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Hei,
Takk for dere likte maten så godt. Vi beklager for dere ikke fikk samme service som vi pleier å levere. Vi var ikke nok folk på jobb på grunn av en syke fravær og litt på grunn av ferie. Det ble plutselig stapp full og tok tid å ta kontroll. vi har ordnet det nok personalet nå og håper dere skal få bedre og topp service som vi er kjent for.
Takk for tilbake melding

Anmeldt 11. juli 2022

Vi ble svært godt tatt hånd om, til tross for at det var midt i middagsrushet, var personalet smilende og blide, og tok hånd om både rullestol og baby på en fin måte.

Maten var også ypperlig. Paneeren var hjemmelaget, stort pluss for det. Vil også trekke frem tandoorikylling med mangosaus. Det passet nydelig med Peshawari naan.
Vi er glade i indisk mat og synes denne restauranten er av de beste i byen.

Dette var en veldig fin opplevelse for oss. A+++

1  Takk, Gunnhildaarolilja

Hjertelig takk for det :)

Reisende som så på India Gate Bergen, så også på

Har du vært i India Gate Bergen? Del dine erfaringer!