Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
Destinia.com
CheapTickets
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (502)
Filtrer anmeldelser
502 resultater
Vurdering fra reisende
84
184
135
49
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
84
184
135
49
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 502 anmeldelser
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Dette var den verste hotell opplevelsen noken gang. Første som møter oss i døra er ei dame som forteller at ho nettopp var blitt frastjålet alt ho hadde og at ho var der for egen sikkerhet... Noe som i seg selv var forferdelig ekkelt, men ikke hotellet sin «feil».

Når vi kom inn på rommet var det skittent og toalettet var ikkje dratt ned. Badet var uten tvil ikkje vaska, vi ville rett og slett ikkje ta av oss skoene en gang. Fikk og ørepropper med på «kjøpet», så rekna med da er høyt støy nivå ellers? Noke som skulle vært oppgitt. Håper virkelig vi får pengene tilbake, da vi ikkje brukte rommet, men valgte å reise heile veien hjem.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 351kristineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020

Hvordan kan man anbefale et hotell man vurderer som dårlig?
Fullt eller svært høye priser på hotellene I Bergen medførte at vi ville prøve dette hotellet.
Innsjekking ble svært hyggelig og profesjonelt tatt hånd om av Aleksandra – en dyktig og serviceinnstilt resepsjonist.
Basic er, som navnet sier, et enkelt hotell for budsjettopphold. Rommet vi fikk kan ikke sies å være koselig, men stort og luftig og med alt utstyr man trenger; tv, kjøleskap og vannkoker, skrivebord og to stoler, hårføner på badet – det eneste jeg savnet var en hylle på badet.
Hotellet har ingen restaurant/spisesal, men hadde avtale med bakeriet «Godt Brød» og solgte frokostvoucher til bakeriet for en akseptabel pris. En helt grei løsning, ikke minst fordi bakeriet var glimrende!!
En nattbordslampe og flere lyspærer var defekte, i tillegg til noe ødelagt list på døren til dusjen som gjorde at en del vann sprutet ut på badegulvet.
Ørepropper på skrivebordet varslet om at det kunne være noe støy her …
Bar/nattklubb I første etasje gjorde det umulig å sove før klokka 2 på natten – til tross for ørepropper. Beliggenheten er sentral - nær det meste.
Til tross for at mye var langt bedre enn forventet, gir jeg under tvil bedømmelsen «dårlig». Rett og slett pga svært dårlige soveforhold pga nattklubben, samt en del defekte pærer og dusjtetning. (For de som benytter seg av nattklubben, eller av andre grunner er sent i seng, kan hotellet imidlertid absolutt anbefales …).

Dato for oppholdet: juni 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Wiktor H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019

Helt greit å ha navne Basic, men når jeg kommer til et rom med hull i veggen, flere andre steder har de gipset veggen men ikke malt over. Hallo? Det må jo være enn viss standard. Veggene i gangen er super møkkete ut av annen dimensjon. Det er tv på rommet men ingen kanaler internettet faller ut hvert 5 min skapet på rommet står halv meter ute på gulvet, volum fra utestedet er noe høyt men kan ikke forvente noe bedre.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MdnbadMennei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2019

Utrolig støy av musikk og fulle folk fra utestedet i underetasjen til klokken halv tre på natten. Hotellet er ubrukelig for vanlige folk.
Selv med hørselsvern utlagt på rommet (!) ble det uutholdelig.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, paaloberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019

Har ikke vært på mange hoteller i mitt liv men dette er det værste. Ikke frokostbuffet, ikke garasje så du må gå kjempelangt med bagasje. Møtt å svarte flekker rundt bena på senga. Bråkete om natta. Bass fra nattklubben holdt meg våken nesten hele natta. På rommet vi hadde var det ikke mulighet for å lufte. Men vi hadde en gulv vifte på rommet som dro den innestengte lufta rundt. kommer aldri til å velge ett sånt sted igjen. Aldri. Betaler heller litt ekstra på ett annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Silje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser