Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt skuffet ”
Anmeldelse av Pascal Mat & Vin

Pascal Mat & Vin
Vurdert som nr. 86 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 49
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Hadde reservert bord for 4 personer , og gledet oss til tre retters bursdagsmiddag. Bordet var fint , lokalet like så og hyggelig betjening . Forretten , pastinakksuppe ble servert altfor kald , og tildels smakløs . Brødet som ble servert til var tørt og kjedelig . Hovedretten entrecôte av okse , smakte helt ok , men heller ikke mer . Altfor lite grønnsaker i forhold til kjøttstykke . Det eneste som
smakte fortreffelig og var minneverdig denne kvelden var creme bruleeten til dessert . Den var virkelig god . Dette ble ikke etter forventningene dessverre . Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Kari Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 141 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018

Restauranten ligger i forbindelse med Neptun hotell midt i sentrum. Maten ar meget god, og betjeningen kjempe hyggelige. Kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018

Alltid når vi er i Bergen, må vi spise middag på Pascal.
Det er et rolig, hyggelig sted, med god atmosfære. Vi bestiller mat, og må vente en stund mens den tilberedes. Vi spiste torsk, og indrefilet av okse. Alt var helt perfekt! Når middagen er fortært, kan vi sitte i fred og ro, og fortære maten før neste bestilling. Aldri noe mas om å få ryddet av bordet, og få oss ut. Virkelig et anbefalelsesverdig sted!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Grethe L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

På slutten av 90-tallet pleide jeg å spise Club-sandwich her og føle meg sofistikert i en alder av 20....nå er interiøret forandret men maten fortsatt kjempe. En høflig servitrise innrømmet at hun var ny og hadde null peiling på vin, men klarte å gi oss tips vis sine mer erfarne kollegaer. Burgeren var god men menyen litt liten. Men det er jo ikke den vi skal spise. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gust S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Meget god middag og det som ble bestilt kom helt perfekt. Utrolig god mat og veldig hyggelig betjening. Resturant som kan anbefales. Flott beliggenhet.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Anders B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pascal Mat & Vin, så også på

 

Har du vært i Pascal Mat & Vin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.