Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra - som alltid. ”
Anmeldelse av Damsgårdstuene

Damsgårdstuene
Vurdert som nr. 82 av 445 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 27 medlemmer fra Hilton Cognac Club som var samlet til vårt årlige julebord. Et trivelig lokale med god atmosfære sammen med en kjekk betjening setter en fin ramme for en meget god julemåltid med tilhørende drikke.
Dette er vårt faste plass for julebordet, og det kommer vi til å fortsette med.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 58 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Har gått forbi mange ganger, og lurt på hva som er der inne. På torsdag tok jeg og en liten gruppe turen for å kjøpe raspeballer. Vi ble overrasket da vi åpnet døren. Et lokale som er større enn man skulle tro fra utsiden, nesten helt fullt av middagsgjester. Det luktet julebord, og var en trivelig atmosfære. Gammelt og stilfullt interiør, hvite duker og hyggelig betjening.
Maten var god, og akkurat store nok poesjoner til å mette en matmons.
Kommer gjerne tilbake hit! Greit å vite at det finnes en skikkelig restaurant på denne siden av Puddefjorden.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, syemma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Jeg fikk så vanvittig lyst på raspeballer i dag og googlet «raspeballer i fana».

Da dukket Damsgårdstuene opp, en plass jeg aldri har vært!

En utrolig serviceinnstillt og smilende betjening serverte et av de beste raspeball måltider jeg og min kjære noen gang har spist.

Lunt og trivelig lokale, med masse historie i veggene.

Vi anbefaler dette spisestedet på det varmeste. :-)

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Lasse A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2018

Jeg booket julemiddag i 2017 for 12-15 mennesker og samtlige var meget fornøyde. 5/5 for utmerket mat, drikke, og service! Koseligere lokaler og bemanning skal man lete lenge etter.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kim L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita S, Daglig leder på Damsgårdstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Ikke la deg lure av området rundt og den enkle fasaden. Huset rommer så mye hjertevarme og historie som toppes av nydelig mat i store porsjoner, at du lurer kun på når du skal besøke stedet neste gang.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, joivha66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Damsgårdstuene, så også på

 

Har du vært i Damsgårdstuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din