“Enkelt, godt og autentisk”
Anmeldelse av Søstrene Hagelin

Søstrene Hagelin
Vurdert som nr. 6 av 47 Smått og godt i Bergen
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Hurtigmat
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Tradisjonell fiskematkafe grunnlagt i 1929 av de to søstrene Gudrun og Elna Hagelin. Mest mulig er holdt i opprinnelig stil, og vi bruker samme oppskrift på fiskepuddingen, fiskekakene og fiskebollene som søstrene har brukt hele tiden. Det brukes fersk hysefilet i den originale oppskriften. Det serveres tradisjonelle middagsretter som fiskekaker i brun saus, fiskeboller i hvit saus, plukkfisk og bacalao. Menyen er også utvidet med varianter av fiskeburgere og wraps. Friskpresset Gravenstein Eple er spesiallaget for Søstrene Hagelin av Balholm i Sogn.
Anmeldt 27. juli 2020

Et budsjettalternativ som gir mye og god sjømat for pengene. Vi kjøpte fiskesuppe og fiskekaker som vi tok med ned til en benk på Bryggen. En perfekt kombo, som heller ikke gjør det store innhugget i lommeboka.

Takk, R1909EVchristianA

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe spiste vi der.
Veldig sjarmerende sted og absolutt et sted å gå for hjemme lagede fiskeretter

Takk, 413svein
Anmeldt 21. juni 2020

Er du glad i fiskekaker, så MÅ DU innom her. Her kan du kjøpe fiskekaker i nesten alle varianter, som er nydelig. Du kan velge å spise på stedet, eller ta med. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, Thor J
Anmeldt 16. april 2020

Søstrene Hagelin er en institusjon i Bergen. Fiskekakene deres er viden kjent.

Det ble plukkfisk. God og rik smak.

Dato for besøk: april 2020
Takk, helt1
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Fiskemat i god Bergenstradisjon, en av spisestedene/takeaway som er obligatorisk når en er i byen, kan anbefale plukkfisk, wrap, fiskekaker

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Trond Cook T

Reisende som så på Søstrene Hagelin, så også på

Har du vært i Søstrene Hagelin? Del dine erfaringer!