Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask og tilgjengelig fastfood for fisk”
Anmeldelse av Søstrene Hagelin

Søstrene Hagelin
Vurdert som nr. 5 av 40 Smått og godt i Bergen
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Tradisjonell fiskematkafe grunnlagt i 1929 av de to søstrene Gudrun og Elna Hagelin. Mest mulig er holdt i opprinnelig stil, og vi bruker samme oppskrift på fiskepuddingen, fiskekakene og fiskebollene som søstrene har brukt hele tiden. Det brukes fersk hysefilet i den originale oppskriften. Det serveres tradisjonelle middagsretter som fiskekaker i brun saus, fiskeboller i hvit saus, plukkfisk og bacalao. Menyen er også utvidet med varianter av fiskeburgere og wraps. Friskpresset Gravenstein Eple er spesiallaget for Søstrene Hagelin av Balholm i Sogn.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Good wrap, good taste. God og frisk fiskekaker med fyldig og god smak. Fine toil.fasiliteter, rask og god service. Fine lokaler. Anbefales for de som er lei MC og BK.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, L7912BOalexanderl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (288)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 288 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod fiskesuppe og fiskeburger til en rimelig pris. Uformelt. Hyggelig betjening. Var her sist for ca 10 år siden. Bra at stedet fortsatt eksisterer

Dato for besøk: august 2020
Takk, R8105QDlarsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Et budsjettalternativ som gir mye og god sjømat for pengene. Vi kjøpte fiskesuppe og fiskekaker som vi tok med ned til en benk på Bryggen. En perfekt kombo, som heller ikke gjør det store innhugget i lommeboka.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, R1909EVchristianA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe spiste vi der.
Veldig sjarmerende sted og absolutt et sted å gå for hjemme lagede fiskeretter

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 413svein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020

Er du glad i fiskekaker, så MÅ DU innom her. Her kan du kjøpe fiskekaker i nesten alle varianter, som er nydelig. Du kan velge å spise på stedet, eller ta med. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Thor J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Søstrene Hagelin, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Søstrene Hagelin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.