Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tregt, uryddig og feil bestilling”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 35 av 40 Smått og godt i Bergen
Kjøkken: Hurtigmat
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. juni 2019 via mobile enheter

Bar preg av å være underbemannet, tok lang tid å behandle selv en liten kø med kunder. Rotete lokale og manglende hygiene på de som jobbet bak disken. Skylte så vidt hendene når de gikk fra kassen og inn på kjøkkenet for å lage mat. De klarte også å gi meg feil ift. Bestilling slik at jeg måtte tilbake å vente en ny runde i kø for å få rettet opp feilen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, eyvindp2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 126 anmeldelser

Anmeldt 3. april 2019 via mobile enheter

Ventet 15 minutter på maten. Var nesten ingen i lokalet heller.

Er i tillegg lite fornøyd med nattmenyen. Savner bare en plain hamburger OG chillicheese

Dato for besøk: april 2019
Takk, Line Marie W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Litt enklere meny på kvelden. Til gjengjeld ble det raskt servert. Litt ymse klientell på nattestid.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mai 2017

Maten er vel stort sett den samme uansett hvilken McDonalds du drar på og denne er helt på snittet. Det som utmerker seg er at det er en skitten og generelt veldig utrivelig stemning i hele lokalet. Burde nok vurdere å oppgradere kraftig...

Dato for besøk: november 2016
Takk, VidarTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mars 2017

Skulle bestille meg en hamburger kun med salat, (plain hamburger) fikk beskjed at det kunne de ikke gjøre av hygieniske grunner, latterlig. Prøvde å argumentere om at dette var aldri et problem i andre MCDonalds uten hell.
Kommer aldri til å sette min fot innforbi deres dører igjen
Anbefales ikke

Dato for besøk: mai 2016
2  Takk, annmerethengand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på McDonald's, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.