Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjukt.”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 29 av 30 Smått og godt i Bergen
Kjøkken: Hurtigmat
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. juli 2020

Etter en kveld ut på byen drita kom vi for å kjøpe mat og en ansatt skulle fylle på dopapir på jentedoen og når jeg da skulle på do prøvde han ansatte å kysse meg! Helt forferdelig!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 788migled
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 123 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020

På varme dager, så vil folk ha is. Bestiller is fra automaten, og står i kø for å få den utlevert. De ansatte som står å utleverer har ikke kontroll. litt over 20 minutter å vent, men enn ser at is og brus står i hopetall på benken bak klart til servering. Isen var nesten smeltet når jeg fikk den. Talentløs styring/kontroll

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Thor J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2020

Hvorfor nesten alle bildene av McDonald`s på Torgallmenningen viser kjedens filial i Bryggesporen er rart.

På Torgallmenningen er lokalene under oppussing nå. Og det var på tide.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2019

Du får bestillingen fort, flinke ansatte og smilende ansatte og god mat har ikke noe negative å si om den. Var en del folk der, ligger veldig sentralt

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hilde999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019

Innom med 2 av mine barn for rask burger og iskrem.
Rask behandling i kasse, og relativt rask utlevering av mat.

Mat og drikke som man forventer. Renhold ok, og man fikk valuta for pengene.
Anbefales

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Terje A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonald's, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din