Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 165
USD 131
Vis tilbud
PricelineUSD 142
Hotels.comUSD 142
HurbUSD 165
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 179)
Filtrer anmeldelser
1 179 resultater
Vurdering fra reisende
179
332
369
203
96
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
332
369
203
96
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8792 av 1 179 anmeldelser
Anmeldt 29. oktober 2018

Slitent, forvirrende og lytt--Dette hotellet er delt opp i tre kvartaler (så langt jeg fikk med meg), og to av byggene er i hvert fall lett å ikke finne frem i. I det ene bygget fant jeg ikke engang trappen og endte med å ta heis for å komme meg opp en etasje..I bygget jeg bodde var det ganske gammelt, type ganske definert lukt av gammelt teppe i gangen. De drev jo riktignok og pusset opp en etasje, men det hjalp ikke meg noe særlig.Det var ikke noe imponerende utvalg av tv-kanaler for når man ønsker å slappe av med litt tv, og det var en relativt dårlig løsning (der bl.a. bitraten åpenbart er for lav for noen kanaler, så hvis det er det minste bevegelse i bildet så begynner det å hakke, pixelere eller bare fryse helt, inkludert lyden).Det var null varme på gulvet på badet (dvs ingen varme på badet i heletatt), så det var jo ett veldig kaldt gulv (vi hadde ett vått håndkle liggende på gulvet i over ett døgn uten at det ga noen hint om at det kom til å tørke). I tillegg var det ikke noe gulv-håndkle som man gjerne har på hoteller (hvis man skulle hatt det noen steder ville det jo vært på dette iskalde gulvet!). Dusjkabinettet manglet gummilister som jeg antar var der originalt, så når man dusjet sprutet det vann ut mellom døra og resten av kabinettet - på begge sider. Dette var jo rett foran toalettet (med løst dolåkket), så der var man nødt til å legge ett håndkle som da aldri tørket, men i det minste fanget opp litt vann.Pluss for at det var strykejern, minus for at stikkkontakten ikke satt fast i veggen utover å bli holdt fast av ledningene...Og ikke minst, det var såpass lytt at kona trodde noen, uh, var ekteskapelige, på naborommet men det var jo bare noen tre etasjer lenger ned som hamret litt (oppussingen). Tror jeg i hvert fall det var :DBra beliggenhet, men kommer aldri til å bo der igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, TorgeirHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Torgeir,
Tusen takk for din tilbakemelding! Det var veldig leit å høre om deres hotel opplevelse hos oss. Teknisk og husøkonom er blitt opplyst om de feil og mangler rommet dere bodde på har. Det skal være varmekabler på alle våre bad. Her må vi se på hva som gjør at deres badegulv var iskaldt. Teknisk vil også få sjekket og ordnet med TV kanalene og TV (bitraene)på de rom som vil trenge dette. Sleve badet vil bli gjennomgått, samt stikk kontakt for strykejernet. Innen 1 år, skal alle rommene i denne bygningen som dere bodde i, være ferdig oppusset. Da vil disse rommene være tipp topp på alle måter. Vi håper å se dere igjen, slik at vi kan få rettet på inntrykket dere hadde av oss.
Ha en strålende vinter og velkommen igjen til nyoppussede rom!
Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. oktober 2018

Ba om 2 rom i den nyrenoverte delen ved booking. Det fikk vi. Det ene rommet var tilogmed oppgradert til mastersuiten. Her hadde vi det fint, med god plass til at hele familien kunne samles. Pent innredet og veldig gode senger på begge rommene. God frokost og hyggelige ansatte. Er tips til hotellet er å se på organiseringen av frokostbuffeten. Flyten for gjestene kunne vært bedret med helt enkle grep. Når vi var der var det kun 1 heis som virket. Med mange gjester på hotellet ble det litt venting her. Beliggenheten til sentrumgatene var fin.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ingersynnove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Inger Synnove,
Tusen takk for tilbakemelding og rating :) Restauranten vil bli gjort oppmerksomme til å sjekk hva vi kan gjøre bedre med hensyn til frokosten vår og flyten der. Det var veldig hyggelig å høre at dere fikk prøve våre nyoppussede rom. Flere rom skal pusses opp, så dette blir bra. Ha en flott vinter og velkommen tilbake! Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Vi hadde vår bryllupshelg her. Positive; Rommet var pent, rent, og hadde greie fasiliteter som strykebrett/jern og mini bar/kjøleskap. Frokosten var av bra kvalitet, mye variert.Negativt; Den ene heisen var ute av drift, som førte til konstant kø. De kunne gjerne ha merket dette. Da vi kom, spurte jeg om trillevogn, da vi hadde en del utstyr med, dette klarte de ikke å skaffe. På rommet var det en lampe som blinket hele tiden, den trakk vi da ut. De var gnitne på do ruller, beregnet 1,5 rull på en hel helg, Hallo?? Dårlig fall i dusjen, slik at vannet ble liggende til doen. Den største skuffelsen var nok at vi hadde vår bryllupshelg, og spurte om en flaske Champagne, dette visste ikke fyren i resepsjonen om det var vanlig å gi... det hadde vært utenkelig feks. i Skottland...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, TonyRotten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Hei Tony,
Takk for tilbakemeldingen og gratulere så mye med overstått giftemål!! :)
Så kjekt at du likte rommet og frokosten :)
Det er oppe sak på hellingen på badet, den er for dårlig og eg har full forståelse for at det er upraktisk at det renner vann utover badet. Vi har noen små bagasjetriller, kanskje de var ute på oppdrag siden de ikke fikk tak i til deg når du trengte, og det kan eg skjønne var ubeleilig siden du hadde masse med deg! Du hadde helt klart fått tilgang til den dersom de hadde funnet. Lyspæren og toalettrull kunne vi sjølvsagt ha fyllt på, det skal ikke være noe problem å ordne. Det må eg bare beklage om du ikke fikk nye når du meldte i fra om dette. Eg skal ta det videre, for dette er noe housekeeping kunne ha fanget opp også. Det er alltid rom for forbedringer, så det er bra du gir tilbakemelding til oss på det :) Heisen var vi dessverre hatt problem med lenge, så nå blir det ny heis som er større i tillegg.
Klart du kunne kjøpt en flaske champagne som vi kunne satt opp på rommet til dere! Vi har ikke gratisflasker dessverre. Våre søster hoteller som Scandic Ørnen, Scandic Neptun og Hotell Norge by Scandic har bryllupspakker til brudepar som ønsker å gjøre litt ekstra utav bryllupsnatta med roser på rommet, champagne, frukt, frokost på rommet osv. :)
Ha en nydelig høst videre, og hjertelig velkommen tilbake! Ønsker dere all lykke videre med kjærligheten <3 :)
Mvh Team Bergen City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser