Slitent, forvirrende og lytt--Dette hotellet er delt opp i tre kvartaler (så langt jeg fikk med meg), og to av byggene er i hvert fall lett å ikke finne frem i. I det ene bygget fant jeg ikke engang trappen og endte med å ta heis for å komme meg opp en etasje..I bygget jeg bodde var det ganske gammelt, type ganske definert lukt av gammelt teppe i gangen. De drev jo riktignok og pusset opp en etasje, men det hjalp ikke meg noe særlig.Det var ikke noe imponerende utvalg av tv-kanaler for når man ønsker å slappe av med litt tv, og det var en relativt dårlig løsning (der bl.a. bitraten åpenbart er for lav for noen kanaler, så hvis det er det minste bevegelse i bildet så begynner det å hakke, pixelere eller bare fryse helt, inkludert lyden).Det var null varme på gulvet på badet (dvs ingen varme på badet i heletatt), så det var jo ett veldig kaldt gulv (vi hadde ett vått håndkle liggende på gulvet i over ett døgn uten at det ga noen hint om at det kom til å tørke). I tillegg var det ikke noe gulv-håndkle som man gjerne har på hoteller (hvis man skulle hatt det noen steder ville det jo vært på dette iskalde gulvet!). Dusjkabinettet manglet gummilister som jeg antar var der originalt, så når man dusjet sprutet det vann ut mellom døra og resten av kabinettet - på begge sider. Dette var jo rett foran toalettet (med løst dolåkket), så der var man nødt til å legge ett håndkle som da aldri tørket, men i det minste fanget opp litt vann.Pluss for at det var strykejern, minus for at stikkkontakten ikke satt fast i veggen utover å bli holdt fast av ledningene...Og ikke minst, det var såpass lytt at kona trodde noen, uh, var ekteskapelige, på naborommet men det var jo bare noen tre etasjer lenger ned som hamret litt (oppussingen). Tror jeg i hvert fall det var :DBra beliggenhet, men kommer aldri til å bo der igjen.