Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Algotels
Expedia.com
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 26. november 2018

To-delt hotell, med to resepsjoner. Gå til hvem? Gikk ‘feil’, ble stående og vente ei god stund. Ingen info på disken. Gikk over gaten, fikk rom, over gaten. Gammelt, kaldt og trekkfullt rom. Kald frokostsal også.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Fr0ya
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Frøya,
Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre om deres opplevelse hos oss. Det vil bli gått igjennom våre rutiner med hensyn til våre resepsjoner. Det skal være mulig å sjekke inn i begge resepsjonene våre. Våre rom er under oppussing de neste 2 årene. Vi er allerede godt igang og har fått ferdig 100 av våre 262 rom. Frokost salen skal selvfølgelig ikke være kald. Vår teknisk avdeling er satt på saken for å se hva som skjedde her. Ha en nydelig tirsdag og velkommen tilbake! Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Hatt weekend på hotel . Rom og bad små
Hotel virker slitt og burde fått oppussing
Frokost grei men varm mat kald
Er frukost på flere plasser
Hotel er sentral og greit til weekend
Bar var liten men OK ..

Takk, Arne M
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei Ammaela,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Innen de to neste årene, skal alle rom hos oss være oppusset og fine.
Kjøkkenansvarlige hos oss, vil gå igjennom rutiner med hensyn til frokost og at varm maten var kald.
Ha en fin uke og velkommen tilbake!
Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Anmeldt 16. november 2018

Hyggelig og høflig annsatt ved innsjekk (ved utsjekk var resepsjonisten mest opptatt av å snakke med en kollega). Fikk rom i bygningen på den andre siden av gaten (må da også over en (sterkt) trafikkert gate for frokost, ikke fotgjengerfelt ..var der paraplyer til utlån??). Mystisk lukt i store deler av bygningen. Heisen er treg og slitt. Lysindikator for 6. etg er defekt. Ville ikke turt ta denne heisen om var fare for heismontørstreik...rom 618 er gammelmodig. Dårlig/manglende ventilasjon. Kun en liten takventil på badet. Det som en gang kan ha vært en minibar er nå et tomt skap med tilnærmet romtemperatur. Stikkontakter flere meter fra seng og nattbord. Rystelser og smell når dører på naborom lukkes..

Takk, Lars162
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei Lars,
Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre om din romopplevelse hos oss. Det skal så klart bli tatt en gjennomgang av korridorer for lysindikator. Heisen vil også gjenommgåes av heismontør. Vi pusser opp rommene våre og har begynt med rommene i bygget du bodde i. Teknisk skal se på ventilasjonen i rommene våre, noe som også skal fornyes ved oppussing. Det er forgjengerfelt, bare du går littegranne til venstre (ca 10-15 meter). Det stopper bilene ganske så fort når noen skal over. Resepsjonen vil bli gjort oppmerksomme på at man ikke skal være opptatt emd kollega når man har gjester foran seg, det er en selvfølge.
Ha en fin uke og velkommen tilbake! Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Ankom Bergen og dette miserable hotellet sent torsdag kveld. Ble tildelt et rom i bygget ved siden av hovedbygget og herregud for et forferdelig rom vi fikk. Teppe fra 1970 tallet som antageligvis aldri har vært rengjort. Slitt og skittent var inntrykket av hele rommet. Fikk faktisk et nytt rom i hovedbygget etter mye om og men, av en fyr i resepsjonen som prøvde å lure oss med å si at alle rom hadde teppe på gulvet helt til en kollega påpekte at det ikke stemte. Han gjorde også et poeng ut av at vi hadde booket gjennom Hotels.com. Kan ikke skjønne hva det har med saken å gjøre. Det nye rommet var mye bedre, men elendig vasket. Det var så mye hår på badgulvet at jeg måtte vaske før vi kunne ta det i bruk. Aldri mer Scandic på oss.

Takk, MariaH1706
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Maria,
Tusen takk for din tilbakemelding! Det var veldig leit å lese om dere opplevelse hos oss. Det vil selvsagt bli bragt videre, slik at vi kan bli mye bedre enn dette. Husøkonom er blitt informert om tilstanden til rommene med hensyn til rengjøring. Jeg vil ta opp med teamet mitt vedrørende opptreden i resepsjonen. Dette var beklagelig. Slik skal det ikke være. Alle våre rom skal nå pusses opp. Det er en 2 års plan for dette, hvor 100 rom er ferdige per dags dato. Håper å se dere igjen, slik at vi kan få gi dere en bedre opplevelse! Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Bergen City

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Overnattet på scandic Bergen city i forbindelse med show og helg i byen . Helt Ok rom , litt lite lys på rommet . Gode senger . Kjøleskap som ikke fungerte . Resepsjonsområde er ganske stilig og oppusset . Frokostsalen var fin også med deilig frokost og godt utvalg. Litt blandet men kan absolutt overnatte her igjen for en kveld / helg i byen. Veldig fin avstand i forhold til teater, Ole bull osv om man skal på show.

2  Takk, 668hannev
MarianneBK1, Front Office Manager på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei Hanne,
Takk for din tilbakemelding.
Så bra at du likte rommet, frokosten og lobbyen! :)
På rommene har vi minibarer som en kan bruke til oppbevaring, dessverre er ikke de like kjølige som et kjøleskap. Vi har kjøleskap i resepsjonen dersom du ønsker å oppbevare noe kaldt, til en annen gang :)
Ønsker deg en nydelig fin uke og hjertelig velkommen tilbake.
Varme hilsener fra Team Bergen City