Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 181
USD 143
Vis tilbud
PricelineUSD 155
Hotels.comUSD 156
HurbUSD 181
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 177)
Filtrer anmeldelser
1 177 resultater
Vurdering fra reisende
178
331
369
203
96
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
178
331
369
203
96
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 1 177 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble flyttet over til et annet, dårligere hotell et stykke unna, sent på kvelden, fordi de var overbooket. Ikke særlig serviceinnstilt i resepsjonen, ble nærmest jaget ut. Kommer ikke til å booke hos de igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fosboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for din tilbakemelding. Uten den vil vi ikke klart å bli bedre. Velkommen tilbake til oss, slik at vi kan vise at vi er bedre enn det dere opplevde denne gang. Hilsen Scandic Bergen City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Rom i 6.etg i bygget overfor resepsjonen:
- Det luktet surt og innestengt både i heisen og på rommet- om du har astma, er det ikke et rom for deg.
- Temperaturen på rommet lå på rundt 25 grader, selv med åpent vindu.
- minikjøleskap i ustand.
- plastkopper på badet var sprukne
- Stikkontakten ved pulten må man være forsiktig med så man ikke drar den ut av veggen sammen med støpselet.
- oversvømmelse på badet etter en dusj
- møbler fra 80tallet- ikke i samsvar med bildene

Og det verste av alt, samme pris som for nye eller renoverte rom.

Heldigvis fikk vi tilbud om å flytte til et renovert rom etter ett døgn (3.etg, samme bygg). På det nye rommet fikk vi en mye bedre hotellopplevelse med serviceinnstilt betjening, god frokost og uten allergi-og astmaanfall.

Om Scandic Bergen city velger å plassere gjestene sine i rommene som ikke er blitt renovert, bør de tilby lavere pris eller en annen form for kompensasjon. I tillegg bør de informere om at rommene ikke er allergivennlige. Jeg fikk se rommet til et vennepar i hovedbygget. Det var fint og nytt. Synes det er helt feil å betale en og samme pris for alle rom når det er så ulik standard på de.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 201magdalena92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei. Takk for din tilbakemelding. Uten den vil vi ikke klart å bli bedre. Hilsen Scandic Bergen City.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Sentralt hotell med god service. Hyggelig og hjelpsom betjening. Frokosten var variert og god, - den beste vi har fått servert i covid tider. Stort rom til en fornuftig pris. Kommer til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Sivkarinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding. Kjekt å høre at dere var fornøyd med frokosten.
Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser