Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 118
Vis tilbud
Hotels.comUSD 134
ScandicHotels.comUSD 136
Trip.comUSD 179
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 187)
Filtrer anmeldelser
1 189 resultater
Vurdering fra reisende
183
334
372
203
97
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
183
334
372
203
97
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 1 189 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Ville vel ikke anbefalt dette hotellet på sommeren. Det har ikke aircondition og varme rom. Veldig god service og flott frokost uten ekte bacon, men de hadde kalkunbacon som ikke var godt. Perfekt plassering i byen og ikke langt å gå til Torgallmenningen. Vi koste oss i Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 417christers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei!
Takk for din hyggelige tilbakemeldingen, uten den blir vi ikke bedre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Super service i resepsjon.
Altfor mange personer samtidig i frokostsal. Personalet vasket godt, men burde skjenket kaffe og juice ved bordene for å unngå at alle måtte trykke på knapp på automat for drikke. Stor mengde peppermakrell og annet pålegg lå åpent på fat. Bedre å sette frem mindre mengder og heller fylle på fat.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Ulljenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for din hyggelige tilbakemelding, uten den blir vi ikke bedre.
Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2020

Hotellet er fordelt over 3 bygg. Vi bodde i annet bygg bort fra resepsjon og frokost. God frokost og hyggelig betjening! Så ut til at det var gjort en soft renovation på rommet med ny tapet, men maling var slitt, flekker på vegger, hull i vinduskarm, vannet fra dusjen fløt utover hele gulvet, dårlig med lys på bad og gang. Rom 234. Rommet hadde merkelig plassering inne ved møterom og bøttekott. Ved konferanseavdeling etter landgang mellom byggene var det mye rot; tomme pappesker, konferansebord og annet stod stablet i gang. Burde i det minste flyttes bort fra gjestekorridor.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Eli T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for detaljert og nyttig tilbakemelding, uten den blir vi ikke bedre,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Veldig god service i resepsjonen, veldig god frokost og svært gode tiltak for å redusere smittespredning ved tilberedning av frokosten og under oppholdet i frokostsalen. Sentralt og lett tilgjengelige parkeringsmuligheter. Gode og renslige rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 543kjellh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisbeth Hjertås, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for din hyggelige tilbakemelding.
Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser