Tone M
Anmeldelse av Scandic Bergen City
2,0 av 5 boblerAnmeldt 8. nov. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2023
Romtips: Book et annet hotell
Resepsjonen Scandic Bergen City, Guest Services / Front OfficeScandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. nov. 2023
Kjære Tone,

Tusen takk for din tilbakemelding, uten den blir vi ikke bedre!

Det var trist å høre at oppholdet ikke sto til forventningene, men vi håper å kunne gjøre det bedre neste gang!

Vi tar videre bekymringene dine om rommene til renhold- og vedlikeholdsavdelingen, samt F&B avdelingen når det gjelder frokosten.

0.6 km fra Scandic Bergen City
0.7 km fra Scandic Bergen City
0.6 km fra Scandic Bergen City
1.0 km fra Scandic Bergen City
Bergen City
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 29. oktober 2023

Rommet veldig slitt. Hotellet er lokalisert i flere bygninger, og man må ut for å komme til resepsjon og restaurant. Mørke gange, litt skummer Personalet var heller ikke veldig imøtekommende/lite hyggelig.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, LisaR3756
Resepsjonen Scandic Bergen City, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2023

Kjære Lisa,

Tusen takk for din tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss!

Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene, men håper å kunne vise oss fra en bedre side neste gang.
Vi tar videre bekymringene dine til de respektive avdelingslederne som kan ta dette videre til personalet sitt, samt vedlikeholdsavdelingen.

Anmeldt 13. oktober 2023

Fint rom, godt renhold. Men det som ødela hele oppholdet var frokosten. Poteter som var råtne og brødskivene var fulle i mugg! Ble dessverre ikke lagt merke til før samtlige av oss hadde spist av de grønne skivene. Vi droppet frokost resten av oppholdet.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Katrine H

Kjære Katrine,

Tusen takk for din tilbakemelding, uten den blir vi ikke bedre!

Det gleder oss at dere koste dere hos oss, utenom den forferdelige hendelsen som skjedde denne gangen.
Etter tilbakemeldinger fra andre gjester fikk frokostservitørene heldigvis fjernet alt med en gang.

Vi beklager på det sterkeste at dette skjedde, og håper vi kan vise oss fra en mye bedre side ved en annen anledning!

Anmeldt 30. september 2023

Fint hotell
bra og god frokost. Fine rom, men litt varmt. Sentrumsnært. Fint treningsrom. Stort hotell. Fint for barnefamilier. Har ikke noe mer å skrive. Bergen er en fin by :) Mye å se og mye å gjøre.

Dato for oppholdet: september 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kjerstinglundgard
Resepsjonen Scandic Bergen City, Guest Services / Front Office på Scandic Bergen City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2023

Kjære gjest,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, velkommen igjen!

Anmeldt 26. september 2023 via mobile enheter

Rommet var skittent, og veldig slitt. Hotellet er lokalisert i flere bygninger, og man må ut for å komme til resepsjon og restaurant. Personalet var heller ikke veldig imøtekommende..
Tv på rommet virket kun den ene dagen, og var plassert slik at det var vanskelig å se fra sengen..
Anbefaler ikke dette hotellet overhode

Takk, Espen T

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemeldingen, uten den blir vi ikke bedre!

Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene, men vi håper å gjøre det bedre neste gang.

Anmeldt 15. september 2023 via mobile enheter

Hotellet bærer preg av alder og slitasje. Rommet var innredet i noe utdatert stil, med noen moderne elementer. Badet var slitent, og hadde både hull og sprekker i flisene. Drikkeglass var plassert direkte på benken over toalettet, og var ikke særlig ønskelig å benytte.

Stikkontakten (den ene jeg fant) løsnet fra veggen, og kjøleskapet fungerte ikke. Det var ikke skoskje på rommet.

Rengjøringen var grei på åpenbare overflater, men det var rett og slett skittent på sine steder, blant annet på hodegavlen i senga. Lysene flimret en del.

Jeg hadde rom inn mot bakgården, men det var ekstremt mye bråk fra det jeg tror var et ventilasjonsrør på utsiden av rommet, så det var som å sove til konstant motordur.

Lunsjen var helt ok, med utvalg i varm- og kaldretter. Pausematen til konferansen var innholdsrik og god på smak.

Helt ok for en natt i forbindelse med jobb, men jeg vil nok ikke bestille dette hotellet selv for en hyggelig hotellweekend.

Takk, vatnecha

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemeldingen, uten den blir vi ikke bedre!

Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene, men håper å gjøre det bedre ved en annen anledning.