Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 159
Hotels.comUSD 159
PricelineUSD 167
eDreamsUSD 159
TravelocityUSD 159
CheapTicketsUSD 159
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
33
13
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
13
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 50 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Suveren plassering i Bergen sentrum. Flott rom med gode senger. Kjempefin frokostbuffet. Blid og hyggelig personale både i frokostsalen og i resepsjonen. Eneste negative var bråket fra folk som var sent ute på byen, men det er ikke hotellets skyld.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BerntRobinB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest.
Takk for at u tok deg tid til skrive en tilbakemelding til oss etter ditt opphold hos oss.
Vi er veldig glade for å høre dine positive ord, og at dere satt pris på de nye rommene våre.
Personale gir jernet hver dag, og dette blir fint å formidle til dem.

Ha en fin sommer videre, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her fire netter i fellesferien. Hotellet har alt som er viktig. Gode senger, bra aircondition, bra lydisolering og nydelig frokost. Rent var det også. Jeg kan ikke huske å ha sovet så godt på hotell noengang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 951arek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest.
Takk for super positiv tilbakemelding etter oppholdet ditt.
Gledelig å lese at du sov godt hos oss!
Frokosten er nå tilbake til buffet, det er vi veldig glade for.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake oss og ha en videre fin sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Delikate, romslige rom. Rent og pent.Super beliggenhet. Parkering i p-hus 150 m unna fungerte fint. (Rabattert. Ta med p-lapp v innsjekk og få den stemplet) God frokost. Lett valg ved neste Bergensbesøk!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingridl376
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Ingrid
Det var gledelig og inspirerende å lese dine positve ord etter ditt opphold hos oss.
Det er virkelig fint for oss å høre at dere hadde hatt det så fint hos oss.
Vi er veldig stolte av hotellet slik det framstår nå, nyoppusset med fargerike vegger og gulv, nye rom og bad.

Ønsker dere en videre fin sommer og velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hadde to overnattinger her. Første natten hadde vi to dobbeltrom vegg i vegg. Den andre natten hadde vi familierom med plass til alle fire på samme rom.
Begge rommene var freshe og fine, lekre farger og tapeter. Svært gode senger. Lekre bad. Savner varme på gulvet på badene, ellers helt topp. Godt trykk i dusjen. Tidvis litt skiftende temperatur på vannet, men helt greit.
Kjempegod frokost. Vi kunne velge mellom flere forskjellige frokostmenyer som ble servert til bordet.
Veldig hyggelig personale. Gratis utlån av paraplyer.
På det store rommet var det Nespressomaskin og vannkoker.
Her skal vi bo neste gang vi kommer til Bergen også!
Ligger veldig sentralt ved Torgallmenningen. Hotellet har avtale med parkeringshus rett borti gata, så bilen står trygt parkert mens man bor på Thon Hotel Bristol.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Siv
Tusen takk for alle de positive ordene om oppholdet deres sist.
Vi blir ordentlig glade når vi leser slikt. Da har vi oppnådd det vi ønsker at alle gjestene våre skal føle.
Det er gøy å høre at dere satt sånn pris på vår nye oppussede stil.

Nå har myndighetene gitt oss lov til å servere buffet igjen til frokost, så frokosten er enda bedre nå.
Ønsker dere en flott sommer videre og velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Dette er vårt opplagte valg i Bergen. Sentral beliggenhet og et bra forhold pris/kvalitet. Velger dere et business rom, har det masse plass og bra fasiliteter. Personalet er serviceinnstilt og alt fungerer som det skal og bør. Kommer dere med egen bil, har hotellet en avtale med et parkeringsanlegg ca 100 meter unna. Si fra i resepsjonen når dere kommer, så ordner de rabatt.

Romtips: Som følge av beliggenheten kan det være noe gatestøy, særlig i helgene.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Kj_benhavnErling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Kjære gjest.
Tusen takk for oppmuntrende og positive ord etter ditt opphold hos oss.
Det er gledelig å høre at du satte pris på våre nye Business Rom, de er nye nå i oppussingen i fjor.
Disse laget vi nettopp for gjester som ønsker bedre plass.
Det gleder meg å høre at du syntes personalet vårt var service innstilt. Dette er noe vi jobber med hver eneste uke.

Ønsker deg en fin sommer, og hertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser