Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 173
Hotels.comUSD 171
PricelineUSD 182
eDreamsUSD 173
CheapTicketsUSD 171
TravelocityUSD 171
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
31
13
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
13
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 48 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Jeg hadde et flott helgeopphold her midt i sentrum. Rommene var nye, rent og komfortabel, men minibaren var ikke fylt opp før jeg ankom - men resepsjonisten fikset det med en gang. Også ellers har det vært veldig god service. Eneste som trekker ned scoren min her, er at jeg ikke følte meg trygg nok i frokostsalen mtp. nåværende covid19-situasjonen. Hotellet har satt opp flere tiltak for å begrense smitten, men selv om det var avtalt frokosttid, så var restauranten stabfullt under frokosten og jeg følte at personalet ikke hadde nok kontroll.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, haakonSWE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Kjære gjest.
Tusen takk for en positiv tilbakemelding nå etter ditt opphold hos oss.
Det er gledelig og oppløftene å høre du hadde et fint opphold, og at du satte pris på vårt nyoppussede produkt.

Når det gjelder frokosten, så følger vi alle FHI sine regler om servering. Bla. blir klypebestikk byttet ut hvert 30 minutt.
Det var leit å høre at du ikke følte deg trygg.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Litt vanskelig å finne frem med GPS da det var masse veiarbeider i sentrum. De har avtale med et parkeringshus like oppi gaten. Innsjekking gikk bra og det var et flott hotell. Sikkert nyoppusset. Fint rom Lite støy. God frokost og god Coronakontroll.

Romtips: Hadde rom mot bakgård. Stille og fredelig.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
3  Takk, Gryodd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, Daglig leder på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære Gryodd

Tusen takk for positiv tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er veldig glad for samarbeidet med City Park. Det stemmer, vi var ferdig oppusset nå tidlig i 2020.
Korona-kontroll er viktig, og vi følger selvsagt FHI sine anbefalinger hele tiden.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

2 netter på dette flotte hotellet!
Full score på alt!
Fantastisk service, fantastisk frokost, rent ,god atmosfære, fint rom og super beliggenhet.
Dette anbefaler vi! Og vi kommer selvsagt igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 451elisabethr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest
Tusen takk for en utrolig positiv og inspirerende tilbakemelding. Det setter vi veldig stor pris på.
Vi er kjempe glad for dere satt pris på vårt nyoppussede produkt.

Ønsker deg en videre god sommer, og hjertelig velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Suveren plassering i Bergen sentrum. Flott rom med gode senger. Kjempefin frokostbuffet. Blid og hyggelig personale både i frokostsalen og i resepsjonen. Eneste negative var bråket fra folk som var sent ute på byen, men det er ikke hotellets skyld.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BerntRobinB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest.
Takk for at u tok deg tid til skrive en tilbakemelding til oss etter ditt opphold hos oss.
Vi er veldig glade for å høre dine positive ord, og at dere satt pris på de nye rommene våre.
Personale gir jernet hver dag, og dette blir fint å formidle til dem.

Ha en fin sommer videre, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her fire netter i fellesferien. Hotellet har alt som er viktig. Gode senger, bra aircondition, bra lydisolering og nydelig frokost. Rent var det også. Jeg kan ikke huske å ha sovet så godt på hotell noengang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 951arek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solveig Haugland, General Manager på Thon Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest.
Takk for super positiv tilbakemelding etter oppholdet ditt.
Gledelig å lese at du sov godt hos oss!
Frokosten er nå tilbake til buffet, det er vi veldig glade for.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake oss og ha en videre fin sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser