Jeg hadde en svært dårlig opplevelse på dette hotellet. Det er frustrerende at man må ringe resepsjonen for å justere temperaturen på rommet, og selv da er det ingen garanti for at det blir behagelig. Jeg opplevde at rommet mitt var kaldt både under forrige og nåværende opphold. Til tross for gjentatte henvendelser til resepsjonen, ble problemet ikke løst, og personalet virket lite imøtekommende.
Under mitt siste opphold opplevde jeg at resepsjonisten ikke var særlig vennlig eller villig til å hjelpe. Til tross for flere henvendelser tok det lang tid før temperaturen ble justert, og rommet forble kaldt gjennom hele oppholdet. Da jeg ba om en lighter, ble jeg møtt med en motvillig holdning. Resepsjonisten sa at hun ikke ville spørre kollegaene sine og skaffe meg en lighter fordi hun trodde ikke at de hadde lightere tilgjengelig.
Jeg vil ikke anbefale dette hotellet til andre med mindre de ikke har noe annet valg eller ikke har behov for god service. Det virker som om personalet er bevisst lite imøtekommende og mangler vilje til å yte ekstra service.