Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 176
TravelocityUSD 176
Orbitz.comUSD 176
CheapTicketsUSD 176
Trip.comUSD 175
TripadvisorUSD 176
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (670)
Filtrer anmeldelser
670 resultater
Vurdering fra reisende
389
198
55
18
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
389
198
55
18
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
95100 av 670 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019

Vi var 2 par som tok en snartur fra Oslo til Bergen i det flotte sommerværet 2018.
I den forbindelsen booket vi to rom for en natt hos dere siden vi har lang og god erfaring med deres konsept. Bestillingen ble foretatt via nettbestilling. I etterkant tok vi kontakt via telefon for å høre om oppholdet kunne forlenges et døgn hvis vi ønsket det. Dette fikk vi et absolutt ja til og skulle ikke være noe problem. Alt vel tenkte vi.

Fredag kveld bestemte vi oss for å bli et døgn til siden været var strålende og mer kunne oppleves.
Vi fikk da beskjed om at vi måtte bytte rom dagen etter og syntes dette var merkelig. Lørdagen kom og vi henvendte oss på nytt i skranken på formiddagen og fikk da kontrabeskjeden om at vi bare kunne fortsette oppholdet i tildelte rom og alt var i orden. Vi gikk da ut i byen ubekymret og nøt stemningen og tenkte ikke mer på hotell.

Noe senere på dagen ønsket en av oss å plassere noe innkjøpte varer på rommet for å slippe å bære dette rundt. Vedkommende fikk da ikke heisen til å fungere og oppsøkte resepsjonen på nytt, hvor hun da fikk fortalt at nøkkelkortet var deaktivert og at vi måtte ut av rommet og booke inn på nytt på et annet rom.
Det ble sagt at resepsjonisten hadde prøvd å ringe oss via vår kontaktperson, men vi hadde ingen ubesvarte anrop. Vi måtte da avbryte våre planer og returnere til hotellet for å enes om hvordan vi skulle løse dette. Fra hotellets side ble skylden lagt på en nyansatt ved navn xxx som bare hadde 2 dagers erfaring og følgelig hadde gitt feil informasjon. Den erfarne ved navn xxx hadde ingen annen beklagelse enn å skylde på denne uerfarne som nå sto der fortvilet og fikk all vår frustrasjon servert. Han kunne imidlertid tilby oss to nye familierom til drøyt 600 kr mer pr stk hvis vi ønsket det. Ingen service villighet å spore og heller ingen kollegial støtte til den uerfarne. Under slike omstendigheter burde man vel legge seg flat og strekke seg litt for å tekkes kunden? Man mister fort lysten til å fortsette oppholdet under slike tilstander. Er det ikke kundene dere lever av?

Vi hentet vår bagasje og sjekket ut umiddelbart og sto plutselig uten overnatting på en lørdags ettermiddag i en sommerfylt by. Det hører til historien at vi til alt hell fikk husrom hos en av deres konkurrenter til en langt hyggeligere pris og ikke minst service noe senere på kvelden. I ettertid hadde vi kontakt med hotellsjefen, men heller ikke her ble vi spesielt imponert. Vi har benyttet Thon Holtel andre steder i Norge både før og etter denne hendelsen, og er ellers meget fornøyd med denne Hotel kjeden.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, knerten19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt, det setter vi stor pirs på.

Det er veldig beklagelig å høre at dere hadde en dårlig opplevelse hos oss, og jeg er lei for å høre at dialogen med meg i etterkant ikke var imponerende - send meg gjerne en tilbakemelding direkte på hvordan jeg kunne håndtert dette annerledes. Vi beklager for misforståelsene som skjedde på det sterkeste og vi har i etterkant snakket med ansatte på jobb for å forbedre våre rutiner slik at ikke andre gjester skal oppleve det samme.

Vi håper likevel vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning, dere er hjertelig velkommen :)

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019

Veldig sentralt beliggende hotell. Hotellet fremstår som et moderne og godt vedlikeholdt hotell, meget hyggelig og hjelpsom personale både ved innsjekk, samt ved frokosten. Setter stor pris på at hotellet tilbyr kveldsmat som inkludert i værelsesprisen. kan absolutt anbefale dette hotellet

Romtips: Hotell uten utsikt til gaten - veldig stille og rolig absolutt ingen støy
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, fornoydkunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du hadde et fint opphold hos oss og at du ble møtt med god service i resepsjonen og i restauranten. Det er kjekt å høre at du likte kveldsmaten som er inkludert i romprisen vår.

Takk for at du anbefaler oss til andre. Velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen :)

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Fint hotell med en noe slitt fasade. Varm velkomst i resepsjonen av hyggelig betjening. Greie rom som har det en trenger, gode senger. Pluss for bluthoot høytaler på rommet. Hotellet var rent og ryddig.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KvamHolmefjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du hadde et fint opphold hos oss og at du trekker frem en hyggelig betjening og et rent og ryddig rom som grunner til dette.

Velkommen tilbake til oss neste gang du skal til Bergen!

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

På en rask helgetur til Bergen ble det et første besøk på Thon Hotel Orion uten for store forventninger. Men rene rom, ikke noe støy, hyggelig personale i desk og ikke minst i frokostsalen samt en fantastisk frokostbuffe overbeviser stort. Og da har jeg ikke snakket om beliggenheten nær til borgen og kun 5 minutter fra fisketorget.
Anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, SveinH843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at dere hadde et godt inntrykk av oss som hotell, uten at dere hadde noen forventninger i forkant. Det er kjekt å høre at du ble møtt med god service hos oss :)

Takk for at du ønsker å komme tilbake til oss, du er hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Ble overrasket over hvor flott dette hotellet er blitt etter renovering. Flotte rom, fin restaurant og god mat. Kommer til å bruke dette hotellet igjen når anledningen byr seg. Og alt til en hyggelig pris.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, aastun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du ble positivt overrasket over hvor flott hotellet er blitt etter totalrenoveringen vi har hatt. Det er kjekt å høre at du likte både rommene og den gode maten vi tilbyr våre gjester.

Takk for at du ønsker å komme tilbake til oss, du er hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser