Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.com
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
ZenHotels.com
USD 254
USD 170
Vis tilbud
Trip.comUSD 175
CheapTicketsUSD 176
getaroom.comUSD 254
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (670)
Filtrer anmeldelser
671 resultater
Vurdering fra reisende
390
198
55
18
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
390
198
55
18
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 671 anmeldelser
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Oppholdet var fantastisk! Jeg reiste alene til Bergen for første gang, og ble godt ivaretatt av besetningen. Resepsjonistene var hyggelige og behjelpelige. Servitørene var serviceinnstilte og gjorde mer enn hva en forventet. Maten var veldig god og det var flott at det var inkludert kveldsmat i prisen. Her var det til og med varmmat. Et forbedringspotensiale kunne vært et glutenfritt alternativ av varmmat. Men ellers var måltidene godt tilrettelagt for folk med allergier. Renholde var veldig bra og jeg kom alltid hjem til et rent rom. Også veldig rause med shampoo og slikt. Satt også veldig pris på paraplyene som var på rommet. Rommet var også nydelig i seg selv.hotellet hadde også en lounge i øverste etasje med nydelig utsikt og gratis kaffe. Alt virket rent og nytt. Alt i alt veldig fornøyd og det er ikke tvil om at jeg kommer til å dra på Thon hotell flere ganger.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Malin E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du hadde et fint opphold hos oss og at du trekker frem servicen, godt renhold og flott design som grunner til dette. Jeg er glad for å høre at kveldsmaten falt i smak, og vi takker for innspill om flere glutenfrie alternativ til kveldsmaten.

Velkommen tilbake til oss neste gang du skal bo på hotell i Bergen!

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019

Dette er et fint hotell, som bl.a serverer et enkelt aftensmåltid for alle gjester. Det ligger sentralt ute på bryggen, og hele Bergen sentrum er innen rekkevidde. De har et trenings rom, som gjør at man enkelt kan holde seg litt aktiv når man bor der. Alt i alt et ypperlig hotell.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, TerjeH368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du likte vår fantastiske beliggenhet, og at du fikk benyttet deg av vårt nye treningsrom :)

Velkommen tilbake til oss neste gang du skal bo på hotell i Bergen!

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelige ansatte, inkludert kveldsmat, nyoppusset, lounge i 11.etasje med gratis kaffe, flott frokost, flott rom.

Legg til at hotellet ligger slik til at selv om det er sentralt er det stille. Og ventilasjonen er svært god.

Frokostsalen er stor og luftig. Eneste som manglet var cappuccino til frokosten. I loungen i 11.etasje er det kaffemaskin med pods til fri benyttelse.

Inn forbi resepsjonen er det en lounge med gode sofaer, peis og fri kaffe.

WiFi fungerte knirkefritt, godt trykk i dusjen.

Savnet: dimmbart lys på badet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du likte begge måltidene som er inkludert i romprisen hos oss, og at du ble møtt med et hyggelig personale. Vi har ikke cappuccino i frokostsalen, men en Nespressomaskin i 11. etasje til fri bruk for våre gjester :) Vi har nettopp fått installert ny WiFi løsning, så det er kjekt å lese at det fungerer som det skal.

Vi håper på å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Kjempefornøyd med oppholdet mitt her Ettersom jeg har epilepsi er jeg veldig sensitiv for lyder,men fikk kjempegod hjelp til å få det stilleste rommet på hotellet. Kjempebra service fra alle, og god mat Fikk tilogmed oppgradert rom så jeg hadde det kjempebra

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Therese V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du fikk god service av alle på hotellet, og at dine behov ble møtt :) Det er også kjekt å høre at du likte maten hos oss.

Vi håper på å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen, da også til et stille rom.

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019

Tatt svært godt i mot - hyggelig atmorfære fra første stund.
Nydelig mat
Gode fellesareal - fint interiør - rent over alt!
Fint at det ble servert kveldsmat - variert mat. Hyggelig servitører.
God og variert frokost.

Romtips: Rom i høyere etasje med usikt over Vågen
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Astrid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica N, Manager på Thon Hotel Orion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding om hotellet vårt etter ditt opphold og at du gir oss topp score, det setter vi stor pris på.

Det gleder meg å lese at du likte begge måltidene som er inkludert i romprisen hos oss, og at det var hyggelige servitører i restauranten - det skulle bare mangle :) Det er kjekt å lese at du synes at vi har en god atmosfære og at det var rent over alt.

Vi håper på å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Vennlig hilsen,
Veronica Langøen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser