5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 147
Se alle 17 tilbud
1 124
1 124
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ble positivt overrasket! Herlig og fargerikt hotell! Selv om rommet var lite, var det innholdsrikt, smart og smakfullt innredet.
Frokosten var suveren på alle mulige måter. Det samme var alle som jobbet der; blide, serviceinnstilte og hyggelige. Hit kommer jeg tilbake!

Takk, 827evah
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Så hyggelig å høre at du ble positivt overrasket og var fornøyd med mat og fasiliteter ellers. Veldig kjekt å høre at servicen også stod til forventningene.

Håper å ønske deg velkommen igjen om ikke alt for lenge!

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Fikk nok en gang for hyggelig opphold, fint rom, nydelig mat, hyggelig betjening
Kan anbefales på det varmeste.
Frokost er helt sinnsykt god, beregn god tid, den må nyyyyytes
Lunsjen er ikke hakket dårligere, helt vanvittig bra. Lurt å ikke være på slankekur når en er her, selv om det er massevis av sunne alternativer.
For spesielt interesserte, så er det ca 35 min t/r Fløyen, altså kombinasjon gå og joggefra hotellet. Kjekk morgentrening.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, torhildflaten

Kjære Gjest,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Veldig kjekt å høre at du nok en gang var så fornøyd med maten du fikk hos oss, og at du likte deg så godt på hotellet.

Fløyen er absolutt en super trim når du bor hos oss, da det er så nært. Flott at du benytter deg av de fine naturopplevelsene i nærområdet.

Du er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 17. november 2018

Flott hotell, svært bra beliggenhet, kjempepositiv overraskelse med en eventyrlig frokostbuffet med gode lokale råvarer. Virkelig bra! Gratis kveldsmat i Loungen, spiste ikke her men tilbudet er flott. Vil absolutt vurdere å dra hit med barn.

Standardrommet i 3. etg. hadde bra kvalitet, pent interiør, stor tv og Bose lydanlegg med BT-tilkobling. Anbefales!

Takk, LaLaBolstad

Kjære Gjest,

Takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding.

Vi er veldig glade for at du var så fornøyd med både rom og mat og hele hotellopplevelsen hos oss.

Du er hjertelig velkommen tilbake med familien din ved en annen anledning!

Anmeldt 12. november 2018

Dette hotellet var en stor positiv overraskelse! Frokosten er førsteklasses: Her er noe for enhver smak, og tilbereding, innretning og innhold er smakfullt og delikat. Og jeg likte slagordet over den ene buffeten" Ta vare på maten - den er gull verdt"! Smarte rom og åpent og behagelig friområde ved frontdesk. Service upåklagelig.

Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Jan Merok P
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen.

Det er svært hyggelig at du var så fornøyd med all maten og og hotellet vårt ellers.

Hjertlig velkommen tilbake ved neste anledning du er i byen!

Anmeldt 4. november 2018

Veldig god mottagelse og mye informasjon om hotell og nærmiljø. Hadde to forskjellige rom under oppholdet. Standard rom, var akkurat stort nok, Superior rom i helgen, var virkelig flott. Elsker at det er en lounge, som virkelig lever. Her kan man få en liten snack, frukt og kaffe helt gratis. Frokosten er absolutt himmelsk og manglet ingen ting. Det at de serverer kveldsmat som er inkludert i prisen, viser bare hvor generøse de er. Flott treningsrom med gratis proteinbar og så mye nøttemix man bare ønsker. Alle var veldig imøtekommende og hotellet ligger sentralt i forhold til en mengde restauranter og utesteder.

Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Travelotics

Kjære Gjest,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er så hyggelig å høre at du trivdes såpass godt her hos oss, og var fornøyd med bade mat og alt ellers.

Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart!