Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
StayForLong
FindHotel
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 383)
Filtrer anmeldelser
1 383 resultater
Vurdering fra reisende
1 058
265
43
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 058
265
43
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
105110 av 1 383 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi bruker dette hotellet kver gang vi skal ha ei Bergens helg. Vi er veldig fornøyd med hotellet. Ligger veldig sentralt i Bergen by. Veldig hyggelig personale, veldig god frokost, fine rom, veldig positivt at dere har kveldsmat med i prisen og gratis kaffi heile dagen. stilt og rolig på hotellet. Positivt at de ikkje er utested i bygget. Har ingenting og klage på. Vi kommer igjen til dere

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Bodil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi blir glade for å høre at du og dere trives så godt hos oss, og er like fornøyde hver gang.

Håper å ønske dere velkommen igjen neste anledning dere er i Bergen.

Vennlig hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Familie på 12 på lysefesten.
Sentralt plassert med god service og flotte rom.
Super frokost som er blant dei beste i Norge.
Anbefaler heile hotellet for både forretning og ferie.
Allt som trengs for dei fleste.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Vi er glade for å høre at dere alle hadde et så hyggelig opphold hos oss, og at dere var så fornøyde med frokosten.

Håper å kunne ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning.

Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Var her i 5 dager og hadde enkeltrom. Rommet hadde veldig bra seng selv for meg som har litt vondt i hofta. Myk og god. Kjempe tv veldig bra. Badet hadde alt badeprodukter og noe jeg satte pris på var vaskeklut. Vannkoker med kaffe og the. Minibar med Rødvin snacks brus Imsdal og et par sjokolader. Håndklær ble hengt på døra hver dag selv om jeg ikke hadde brukt for det. Står sjelden opp tidlig da jeg har vært og bodd i Bergen.
Det sto også diverse kaker sveler eller wienerbrød etter frokost fremme. Var opp en gang til frokost og Makan har ikke jeg sett før. Ren 10 fra meg. Kveldsmaten var noe for seg selv forskjellig hver kveld. Med salater pålegg og to varme retter. Ikke minst en flott Nespresso maskin som kunne benyttes hele døgnet. Det sto kaffemaskiner i resepsjonen også. Vil også rette en takk til Eirik nattevakten, for hyggelige samtaler og oppfriskning av historien på diverse steder i Bergen. Jeg kommer helt sikkert igjen til våren.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Alenereisende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss.

Vi er veldig glade for at du trivdes så godt her, og var fornøyd med alt av mat, romfasiliteter og ellers på hotellet.

Vi håper å ønske deg velkommen igjen til oss til våren.

Mvh,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig resepsjonist.
Hotellet ligger perfekt til i Bergen by, nærme alt, lite til ingen støy.
Rene og pene rom.
Lett å finne frem.
Mårenkåper å tøffler på rommene.
Såpe, Shampoo å balsam om jeg ikke husker feil.
Minibar.
Sengene er ok å ligge i, store gode puter.

Kveldsen var helt ok. En Pasta rett og en gryte rett med ris og en potetsalat. Det er ikke 5 stjerners mat men den er helt grei.
God dessert (skokoladekake og vanilje pudding)

Frokost var skuffende,og i tillegg veldig uoversiktlig.
Fiske puddingen og kjøttbollene var harde og stive,og hadde en bi smak av fisk/sild.
Baconet var hardt å stivt å tørt.
Eggerøre var ikke ferdig stekt.
Det sto på et lite skilt, lag din egen eggerøre (som min samboer oppdaget) men vi skjønte ikke hvor eller hvordan. Og vi hadde heller ikke lyst å lage vår egen frokost.

Litt å velge mellom for allergikere om jeg ikke så feil.

God ferskpresset juice og god kaffe. Gode Mini muffins.

Et fint hotell med god beliggenhet. men det mangler en ordentlig god frokost. Og ett mer oversiktlig system i maten rett å slett.

For oss som ofte sover på hotell, er maten viktig, eller vi forlanger hvertfall at den er spisende.
Og selv om hotellet var utrolig bra på alle andre punkter tror jeg ikke vi kommer tilbake på en overnatting nr2, å annbefaler heller ikke venner å kjente til å velge dette hotellet fremfor andre, som er synd for ett så egentlig veldig fint å bra hotell.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marie k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Kjære Gjest,

Takk for fin og innholdsrik tilbakemelding på ditt opphold hos oss.

Vi er veldig glade for at du var fornøyd med rommet, beliggenheten vår og at servicen stod til forventningene.

Det var leit å høre at du ikke syntes frokosten var så bra som du hadde håpet. Kanskje du vil komme tilbake en annen gang, for å gjerne gi det en ny sjanse.

Håper likevel oppoldet ditt var fint hos oss.

Du er hjertelig velkommen igjen!


Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ble positivt overrasket! Herlig og fargerikt hotell! Selv om rommet var lite, var det innholdsrikt, smart og smakfullt innredet.
Frokosten var suveren på alle mulige måter. Det samme var alle som jobbet der; blide, serviceinnstilte og hyggelige. Hit kommer jeg tilbake!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 827evah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Så hyggelig å høre at du ble positivt overrasket og var fornøyd med mat og fasiliteter ellers. Veldig kjekt å høre at servicen også stod til forventningene.

Håper å ønske deg velkommen igjen om ikke alt for lenge!

Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser