Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 383)
Filtrer anmeldelser
1 383 resultater
Vurdering fra reisende
1 058
265
43
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 058
265
43
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 1 383 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018

Bodde på hotellet fra 27-29 November. Fantastisk frokost, og veldig kjekt med kveldsmat tilbud! Eneste vi reagerte på var vannlekkasje fra badekar ( Rom 308), som rant over hele gulvet på badet..Videre, når det var slutt på baconet ved frokosten, ble det stekt skinkeskiver..Ikke OK! Videre hadde vi en opplevelse av at rengjøringspersonalet ble negativt innstilt til oss om vi bad om sen rengjøring ( etter kl 12), de hadde da hengt opp en pose på døren vår med nye håndklær, og regnet med det var greit rommet ikke ble rengjort..Uansett, da vi bad om det, ble rommet godt rengjort, selv om de ga uttrykk for at det ikke var innen planen deres! Regelen er tydeligvis, om du henger lappen " ikke forstyrr" frem til etter kl 12, forventer tydeligvis rengjøringspersonalet at rommet ikke trenger å rengjøres, og det er greit å henge en pose med nye håndklær på døren!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Service
Takk, irmelin2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for tilbakemeldingen på ditt opphold hos oss.

Det er svært beklagelig å høre om dine opplevelser. Dette er absolutt ikke slik vi vil ha det hos oss, så vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om dette.

Vi vil sende deg en direkte epost med respons på tilbakemeldingen din i tillegg til denne meldingen.

Vi er glade for at du syntes så godt om frokosten, og kveldsmat tilbudet vårt.

Håper å kunne ønske deg velkommen igjen til oss ved en annen anledning, for en god opplevelse!

Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018

Veldig hyggelig hotell, sentralt i Bergen, like ved Fløybanen og bryggen. Hoteller er ganske nylig pusset opp, og fremstår svært innbydende. Rommet er av grei størrelse, med alt du trenger av tilbehør. Var så heldig å få badekar! Frokosten er helt nydelig! Og servicen fra personalet svært god! Anbefales! Dette hotellet tilbyr kveldsmat!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, siljeellaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen på vårt hotell.

Det er hyggelig å høre at du hadde et så hyggelig opphold hos oss, og var fornøyd med alt av fasiliteter.

Vi håper å ønske deg velkommen igjen ved en annen anledning.

Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi bruker dette hotellet kver gang vi skal ha ei Bergens helg. Vi er veldig fornøyd med hotellet. Ligger veldig sentralt i Bergen by. Veldig hyggelig personale, veldig god frokost, fine rom, veldig positivt at dere har kveldsmat med i prisen og gratis kaffi heile dagen. stilt og rolig på hotellet. Positivt at de ikkje er utested i bygget. Har ingenting og klage på. Vi kommer igjen til dere

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Bodil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi blir glade for å høre at du og dere trives så godt hos oss, og er like fornøyde hver gang.

Håper å ønske dere velkommen igjen neste anledning dere er i Bergen.

Vennlig hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Familie på 12 på lysefesten.
Sentralt plassert med god service og flotte rom.
Super frokost som er blant dei beste i Norge.
Anbefaler heile hotellet for både forretning og ferie.
Allt som trengs for dei fleste.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære Gjest,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Vi er glade for å høre at dere alle hadde et så hyggelig opphold hos oss, og at dere var så fornøyde med frokosten.

Håper å kunne ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning.

Vennlig Hilsen,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Var her i 5 dager og hadde enkeltrom. Rommet hadde veldig bra seng selv for meg som har litt vondt i hofta. Myk og god. Kjempe tv veldig bra. Badet hadde alt badeprodukter og noe jeg satte pris på var vaskeklut. Vannkoker med kaffe og the. Minibar med Rødvin snacks brus Imsdal og et par sjokolader. Håndklær ble hengt på døra hver dag selv om jeg ikke hadde brukt for det. Står sjelden opp tidlig da jeg har vært og bodd i Bergen.
Det sto også diverse kaker sveler eller wienerbrød etter frokost fremme. Var opp en gang til frokost og Makan har ikke jeg sett før. Ren 10 fra meg. Kveldsmaten var noe for seg selv forskjellig hver kveld. Med salater pålegg og to varme retter. Ikke minst en flott Nespresso maskin som kunne benyttes hele døgnet. Det sto kaffemaskiner i resepsjonen også. Vil også rette en takk til Eirik nattevakten, for hyggelige samtaler og oppfriskning av historien på diverse steder i Bergen. Jeg kommer helt sikkert igjen til våren.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Alenereisende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon-Rosenkrantz, Front Office Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss.

Vi er veldig glade for at du trivdes så godt her, og var fornøyd med alt av mat, romfasiliteter og ellers på hotellet.

Vi håper å ønske deg velkommen igjen til oss til våren.

Mvh,
Renate Rye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser