Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
kr 2 346
Fullt refunderbart før fre. 24. mai
Frokost inkludert
Hotels.com
kr 2 346
Fullt refunderbart før søn. 26. mai
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Vio.com
kr 1 996
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Tor_ErikFlaa_Norway
Flå, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. aug. 2020
Kjære gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det er hyggelig å lese at du var fornøyd med vår beliggenhet, rommet, servicen fra personalet og at frokosten falt i smak, til tross for at vi har litt frokost-tiltak i disse tider.

Håper Bergens-besøket var vellykket og at vi får den gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 3 327
kr 2 818
  • Hotels.com
    kr 2 807
  • Expedia.com
    kr 2 797
  • Vio.com
    kr 2 806
0.3 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 235
  • Vio.com
    kr 1 870
  • Algotels
    kr 1 601
  • Hotels.com
    kr 1 873
0.6 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Vio.com
kr 2 714
Fullt refunderbart
  • Trip.com
    kr 2 721
  • Booking.com
  • Expedia.com
0.6 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 173
  • Hotels.com
    kr 2 165
  • ZenHotels.com
    kr 2 124
  • Expedia.com
    kr 2 165
0.3 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 899
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 899
  • Expedia.com
    kr 1 898
  • Vio.com
    kr 1 898
1.0 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Lobby
Booking.com
kr 3 635
Fullt refunderbart
  • Radissonhotels.com
    kr 3 635
  • Hotels.com
    kr 3 635
  • travelup.com
    kr 3 645
0.2 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 333
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 333
  • Vio.com
    kr 1 964
  • Expedia.com
    kr 2 332
0.4 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 841
  • Hotels.com
    kr 1 841
  • Expedia.com
    kr 1 672
  • Vio.com
    kr 1 840
0.9 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 606
  • Booking.com
    kr 1 606
  • travelup.com
    kr 1 410
  • Hotels.com
    kr 1 606
12.5 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 4 974
  • Hotels.com
    kr 4 774
  • Agoda.com
    kr 3 860
  • Expedia.com
    kr 4 373
0.3 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (1 560)
Filtrer anmeldelser
1 560 resultater
Vurdering fra reisende
1 172
304
58
15
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 172
304
58
15
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 1 560 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fint og rent hotell som ligger sentralt til både Fløybanen, Bryggen, byen og restauranter. De ansatte var hyggelige og ga god service. Frokosten var god med et passe utvalg for alle og enhver. Vi hadde et veldig fint opphold i Bergen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, malinsandb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor!

Vi er veldig glad for å lese at du hadde et fint opphold, at du var fornøyd med vår sentrale beliggenhet, at de ansatte ga en god servicen og at frokosten levde opp til forventningene, til tross for at vi har litt frokost-tiltak i disse tider.

Håper Bergens-besøket ble vellykket og at vi får den gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi på vår koronaferie droppet inn på kvelden, uanmeldt, og fikk ett fint rom. Har bodd her i jobbsamenheng, så det var her vi prøvde først. veldig bra frokostordning tross restriksjoner. Kjekt å kunne gå rett ut til Fløybanen + sentrum

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ahand598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det er veldig kjekt å lese at dere hadde et hyggelig opphold, og fikk et flott rom når dere kom innom resepsjonen. Vi er veldig glad for å lese at dere opplevde frokosten som god, til tross for tiltakene vi har om dagen.

Håper dere hadde en fin "koronaferie" her i Bergen og at vi får den gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Rent og flott hotell. Imøtekommende og service innstilt personale. Nydelig frokost. Fint med parkeringshus rett over gaten i tillegg til parkering i bakgården. Gjorde det enkelt for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariakW7974OH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for flott tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det er veldig kjekt å lese at dere hadde et trivelig opphold hos oss, og at dere opplevde godt renhold, serviceinnstilt personale og en nydelig frokost!

Vi er også glad for å lese at dere opplevde parkerings-fasilitetene som enkle, spesielt nå i sommer som alle gjerne kommer med bil.

Håper dere hadde et fint besøk i Bergen og at vi får den gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi fikk et fint rom med badekar og dusj med utsikt. Kjempe god frokost. Rent. Dersom du bestiller parkering i hotellets bakgård(billigere enn parkeringshusene) , få en bekreftelse på dette. Vi kjørte rundt i 2 timer for å finne parkering og dagen etter forteller de at vi hadde parkering, men at den ene plassen nå var opptatt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, linda_W3021EW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det er veldig kjekt å lese at rommet var flott, at frokosten falt i smak og at du opplevde renholdet på hotellet som bra.

Vi beklager å lese at det ble litt forvirring med parkering, slik skal det ikke være. Håper det ordnet seg for dere uten styr, og at dere fikk hjelp av oss. Å kjøre rundt i 2 timer er selvfølgelig ikke ideelt, håper det ordnet seg med plass. Normalt bekreftes parkering til gjesten når de booker parkering i vår egen bakgård, så her kan det se ut til at det har skjedd en glipp. Vi beklager på det sterkeste!

Til tross for litt styr med parkering, håper vi dere hadde et fint opphold og et hyggelig Bergens-besøk. Håper vi får den gleden av å ønske dere velkommen tilbake igjen ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Suveren beliggenhet midt i Bergen sentrum, men uten bråk eller støy.
Hyggelig og effektiv innsjekking.
Stort, rent og velutstyrt rom. God frokost med bra utvalg.

Det eneste lille minuset er begrenset parkeringskapasitet i området. og noe dårlig veiledning fra resepsjonen rundt dette. P-huset rett over veien var fullt, og jeg spurte om råd hvor jeg burde forsøke. De rådet meg til å prøve Klostergarasjene på andre siden av Vågen. Men, med pågående veiarbeider ville det medføre at jeg måtte bryte innkjøring forbudt-skilting.... Ikke bra. De var også tvilende til om det ville være ledig der uansett.
Jeg kjørte derfor heller rundt byen til Byterminalen der der var over 1000 ledige P-plasser i samme gå-avstand fra hotellet som Klostergarasjene. Jeg synes det er rart at de ikke heller sender gjester dit for å parkere...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, VidarF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det er veldig kjekt å lese at du hadde et fint opphold hos oss, og at både innsjekk, rommet og frokosten levde opp til forventning!

Når det gjelder parkering, beklager vi ulempen med at informasjonen du ble gitt ikke var helt ideell. Torget og Bryggen er stengt en periode nå i sommer for all trafikk, for å teste "bilfri Brygge", noe som dessverre har skapt litt kaos for våre gjester og som har gjort at vi må lese oss litt opp på løsninger for våre gjester, spesielt siden de fleste kjører bil nå i sommer.

Det stemmer som du skriver at Bygarasjen er et bra alternativ: Det er rimelig på pris, sentralt i byen og er stort. I tillegg kan man se om det er ledig før man kjører inn. Vi beklager at du ble gitt feil informasjon, men godt å lese at det løste seg for deg uansett.

Vi håper Bergens-besøket ble vellykket til tross for litt styr med parkering - og håper vi får den gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en snarlig anledning!

Med vennlig hilsen,
Aleksander
Thon Hotel Rosenkrantz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser