Ankom alene, så hadde lite rom i øverste etg med skråtak. Ble litt skeptisk, da jeg var redd for at det ville bli for varm, men luften var helt fantastisk på rommet
Rommet i seg selv er fantastisk fint, og badet. Jeg var redd sengen ikke ville være bra nok. Pga av min revmatiske sykdom, men den var helt fantastisk. Sengen var 120 cm. Hadde en stor pute og en normal, så her kan man velge. Sov hele natten. Det er et stort tv , hengene på veggen som man kan tilpasse, men pga lite rom og skråtak, og om man ligger i sengen og ser, får man følelsen av å gå inn i tv🤣 kunne vært mindre..Minibar,vannkoker med te/ kaffe, skrivepult ,stoler, stort speil fra tak til gulv. Alt man trenger på badet. Hårføner, sjampo, balsam,osv.
Frokost, fantastisk. Her kan man velge fra A til Å 🥰 Dette var viktig for meg,så ble gledelig overasket over utvalget. Stort utvalg av kaldt og varmt.
Så her blir det terningkast 6. Anbefaler alle til å overnatte her. I samme gate som hotellet ligger, er det mexicansk restaurant, Indisk, mage flere, barer, pubber.