mette347@Hotmail.com
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. jan. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2023
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. feb. 2023
Hei, Mette!
Så hyggelig og høre at du var fornøyd med oppholdet. Ingenting gleder oss mer.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved ditt neste besøk i Bergen.
0.4 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Se flere hoteller i Bergen
1 202
1 202
Anmeldt 13. desember 2022

Hotellet ligger midt i smørøyet og tvers over hotellet ligger parkeringshus, Veldig greit og enkelt. Rommet var stort, rent og varmt. Hadde badekar på rommet og dette var dypt og romslig stort pluss for det. Frokosten var som vanlig på Thon hotell fantastisk! Kommer garantert igjen!

Dato for oppholdet: desember 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, nettetok
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2022

Hei Nettetok,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding etter endt opphold hos oss. Dette var utrolig gledelig å lese. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Ønsker deg med dette en riktig god jul og et godt nytt år.

Anmeldt 27. oktober 2022 via mobile enheter

Var her denne gangen sammen med datter. Det er henne først overnatting her. Jeg har vært her mange ganger. Mitt førstevalg i Bergen.Hadde twin rom. Har ikke vært her på noen år pga corona. Vi koset oss på rommet i deilig senger og store puter når vi så på TV. Prøvet boose høytaler også. Veldig bra lyd. Minibar er et must for meg, likeså vannkoker med tilbehør av kaffe og the. Vaskekluter to stk er fint da vi bruker det. Frokosten var som alltid nydelig og mye å velge mellom. Den ble bare benyttet en gang da vi er sent i seng og sent oppe. Kaffeautomaten i salongen har alt som jeg liker deilig nytrukket kaffe. Savnet litt ved siden av som det var før av,frukt og winerbrød eller lignende. Håper det kommer tilbake igjen. Kommer tilbake.

Takk, Alenereisende

Hei Alenereisende,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter endt opphold hos oss. Så godt å høre at dere endelig kunne ta turen tilbake til oss og at våre fasiliteter kom til god nytte for dere under oppholdet.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. I mellomtiden, ha en riktig fin jul og godt nyttår!

Anmeldt 21. oktober 2022

Som forretningsreisende, har jeg bodd på Thon Rosenkrantz Bergen ved flere anledninger.
Det er på grunn av Thon+ medlemskapet jeg alltid velger Thon sine hoteller.

Som Black medlem, er en av de attraktive fordelene at rom oppgraderes ved ledig kapasitet.
Ved dette oppholdet hadde jeg booket et standard rom queen, og spurte ved innsjekk om oppgradering var mulig.

Resepsjonisten ga beskjed om at romtype allerede var oppgradert, og ønsket meg et hyggelig opphold.

Rommet jeg da fikk, var et standard rom double... Et rom som koster eksakt det samme som det som opprinnelig var bestilt.
Jeg må inrømme at jeg da ble ganske skuffet, at de erstatter et standard rom, med et annet.

Men utenom dette, er jeg svært fornøyd med hotellet. Rommene er innbydende og rene. Sengene er gode og frokosten er i særklasse.
Et ekstra pluss for Rosenkrantz, er at de gratis tilbyr enkel kveldsmat som består av suppe, brødmat og frukt/grønnsaker.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, katrinea2021
Thon Hotel Rosenkrantz, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2023

Hei Katrinea2021,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.

Det er godt å høre at du er fornøyd med hotellet, spesielt renholdet og frokosten.

Når det kommer til medlemsfordeler, så oppgraderer vi våre medlemmer ved ledig tilgjengelighet. Om vi ikke har ledige superior-rom så oppgraderer vi til standard dobbeltrom dersom man har bestilt standard singelrom eller queen-rom. Selv om prisen er den samme for alle standardrom, så er et standard dobbeltrom et større rom med større seng.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Anmeldt 20. oktober 2022 via mobile enheter

Fine og rene rom, god seng og fasiliteter på rommet. Sentralt og fantastisk med kveldsmat i prisen etter lang reise.
Frokosten var super med stort utvalg, med egen appelsinjuicepresse og kaffemaskin med pods som laga alt fra espresso til latte.
Betjeningen alt fra resepsjonen, vaskepersonalet til kjøkken gjorde oppholdet supert. Her kommer vi igjen. Savner allerede, og lever på to minnerike dager i Bergen.

Romtips: Hotellet ligger sentralt i Bergen bak Bryggen, gode parkeringsmuligheter kort avstand. Mange ting å gjøre i kort avstand fra hotellet.
Takk, Frode Kvalsund K

Kjære Frode,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding etter endt opphold hos oss. Dette er gledelig lesning for oss. Vi er veldig glade for at du hadde et fint opphold og at alt stod til forventningene.

Vi gleder oss allerede til neste gang du tar turen til oss!
I mellomtiden ønsker vi deg en kjempefin jul og et godt nyttår.

Anmeldt 13. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig frekk resepsjonist, har aldri opplevd så dårlig behandling før, måten hun snakket til var så nedlatende. Resten av turen var bra men dette ødelagt virkelig for meg. Ikke måte på å snakke til kunder på. Kan hende hun hadde en dårlig dag men skal ikke være sånn.

Takk, Marsella T