Det var en gang en trøtt og sliten student som hadde reist langt & lengre enn langt med buss, båt & bybane og etter en lang dag den 20.11.2023 med forelesninger på Høgskulen på Kronstad,så var hun mer enn klar for å sjekke inn på Hotell Rozenkrantz i sentrum av Bergen. Hotellet hadde hun enkelt & greit booket på Thon~hotells egen nettside & nettopp dette hotellet ble valgt grunnet godt rykte fra en god venn. Studenten passserte erverdige gamle bygg på Bryggen og etter en liten spasertur kunne hun skimte det vakreste rosa bygg som strålte som et stort, vakkert slott i det nydelige vinterværet.
Studenten var både sulten, trøtt og sliten men idet hun satte sine trøtte bein i hotellets hall, fikk hun den varmeste og hyggeligste velkomst i Hotell Rosenkrantz resepsjon. På jobb var det nemlig en særdeles hyggelig ansatt. Hun ga studinnen nydelig iiiskaldt kildevann fra Imsdal, samt en voucher til hotellets kveldsbuffet’. Studenten takket resepsjonisten hjertelig for en hyggelig velkomst og tok heisen opp til 3.etg .
Der låste hun seg inn på rommet !! Og FOR et rom !!Det var d vakreste hotell-rom som noensinne hadde åpenbart seg for hennes øyne. I Rommet var det en diger dobbelseng med de deiligste puter & den varmeste dyne lekkert oppredd med sengeteppe. Dette fikk studenten til å lengte etter en god natts søvn blandt gardiner i gull & vegger som var kledd med den lekreste brokade tapet i de vakreste glade farger . Studenten gikk videre inn på badet som hadde det deiligste badekar med de mykeste badehåndklær på et gullende rent & pent bad. Studenten tappet vann i badekaret & lot sin slitne kropp hvile i rose’vann & myke bobler før tiden var inne for litt kveldsmat. Hun tok heisen ned til 1.etg og ble møtt av en hyggelig, blid servitør som ønsket «velkommen til kvelds hos oss her på Thon» Og FOR en kvelds !! Her vannket det eksklusiv skogsopp-suppe, skinke, jarlsbergost, toast
, søtt & salt, fint & grovt brød,kjeks & godt knekkebrød, ekte brunost, Tines Meierismør, salater, syltetøy, frukt og mye annet snadder, virkelig et kveldsmåltid for et unikt Thonhotell i særklasse. Neste morgen våknet studinnen etter en god natts søvn, tok seg en rask dusj og ruslet ned for å spise frokost før utsjekk og en ny dag på forelesing på HVl på Kronstad. Frokosten var den mest overdådige hun noensinne hadde sett på et hotell med et stort utvalg av kald/varm mat/kaffe og juice & alt hva hjertet måtte begjære av søtsaker til kafe’n !! Dette var virkelig en KONGE verdig !! De lekreste varme retter var tryllet frem og lekkert dandert på fine, innbydende fat & rundt i frokostsalen tirsdag morgen 21.11.2023 gikk den hyggelige og smilende kvinnelige kjøkkensjefen og småsnakket med hotellets gjester mens hun sjenket oss ryyykende fersk og nykvernet kaffe. Andre ansatte smilte og hilste høflig mens de stille ryddet og vasket gjestenes bord og gjorde klart til nye gjester. Studinnen koste seg med en deilig kopp kaffe, passe mett, veldig fornøyd & tenkte i sitt stille sinn : For en vakker & god start på dagen dere gir meg & de andre gjestene her på Hotell Rosenkrantz ❤️ Deres hotellansatte er virkelig unikt gode på alt fra en hyggelig velkomst i resepsjonen, fantastisk kvelds & frokost, til gullende rene & pene rom. Med denne omtalen av Thon Hotell Rozenkrants vil jeg takke❤️~ligst for at jeg fikk bo hos dere 20-21.11 & gleder meg allerede til å besøke dere igjen!! Heldig meg som fant denne sjeldne & vakre skatten som er blitt mitt favoritt-hotell supersentralt i Bergen 🤩 Mvh. Line K.