Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 94
Priceline
USD 94
Vio.com
USD 92
Fullt refunderbart før søn. 15. okt.
Expedia.comUSD 93
Hotels.comUSD 93
Moxy HotelsUSD 103
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi var her i fire netter. Hotellet ligger flott til i vannkanten, vi hadde rom med utsikt over sjøen. Bedre får du det ikke. Veldig fancy hotell, hip dekor, ikke engang en garderobeløsning på rommet, bare armeringsnett på veggen til oppheng, greit nok. Flere gjester klaget over harde senger, vi synes de var grei nok.
Det merkes tydelig at hotellet er i en oppstartsfase og at design har gått forran funksjon, spesielt i frokost/barområdet.
Selv med halvt belegg på hotellet var det komplett kaos hver morgen til frokost. Det var ikke laget noen løsning for booking av tid til frokost og kom du ikke i god tid før 9, fikk du ikke noe sted å sitte og det var slett ikke sikkert at det var mat du kunne tenke deg å spise igjen på buffeten. En dag hadde betjeningen glemt å tine glutenfritt brød og ingen av betjeningen hadde oppfinnsomhet nok til å legge litt glutenfritt brød i en brødrister eller ovn og løse saken.
Ut over dette var betjeningen svært hyggelig, men tydeligvis var ikke alle så erfarne.
Vår rom lå som sagt mot vannet og vi fant ut at de rommene hadde ikke air-conditioning. Når vi var der, var det den varmeste perioden i Bergen på år og da var det en utfordring.

Vi kommer nok til å prøve hotellet igjen ved en senere anledning og håper da at de utfordringene som er nevnt her er løst og at vi kan gi en bedre anmeldelse da.

Takk, P9516PJfrankh
Ingrid Moxy crew, Guest Services / Front Office på Moxy Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2022

Tusen takk for din tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss på Moxy Bergen. V ønsker at alle våre gjester skal forlate oss med verdens beste hotell følelse, men her kan vi se at vi dessverre ikke har lykkes. Din tilbakemelding hjelper oss med å se hva vi kan forbedre og gjøre slik at du får et supert opphold her hos oss.

Vi er lei oss for at du ikke fant oppholdet tilfredstillende, og at du ikke var fornøyd med vår frokost. Vi prøver å informere våre gjester hvilken tider det er best å komme til frokost slik at de vår en god frokost opplevelse. Jeg ser at vi ikke fikk gitt denne beskjeden til deg og vi beklager veldig for dette.

Vi håper du kan gi oss en ny sjanse og vi håper å se deg på Moxy Bergen igjen! Ha en super uke videre.

Hjertelig hilsen fra Moxy crew :)

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Jeg og min bedre halvdel er jevnlig innom Moxy for å nyte et lett måltid og god drikke til rimelige priser, samt flott utsikt fra en spennende innredet foajee/resepsjon/spisested. Det er imidlertid også spennende å bestille mat og drikke på kveldstid; du vet ikke alltid hva du får, når du får det, eller om du får det….. men vi kommer alltid tilbake da personalet er både serviceminded, hyggelige og roter det hele til på en ytterst sjarmerende måte:-) Som overnattende hotellgjest ville det muligens vært mer plagsomt….. Mulig det skyldes restriksjoner pga corona, eller manglende oversikt over bordene. Ikke vet vi!

Takk, edvinh332

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Vi elsker å høre om gode opplevelser på vårt flotte hotell, og det er veldig kjekt å høre om dine opplevelser angående vår matservering. Veldig kult at dere kommer tilbake for vår mat og drikke. Det er veldig kjekt å ha dere på besøk :) Vi prøver å gi den beste service til alle våre gjester og jeg ser at her kan vi bli enda bedre :) Vi håper å se deg og din kjære neste gang du er i nærheten av Moxy og at v da kan gi enda bedre servering! Ha en super uke videre.

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Ble tatt i mot med et humør og glede en ikke ser alle steder . Ble glad av og bare være til stede her . Servicen er upåklagelig og alt er bare tipp topp . Rommet er helt fantastisk og konseptet er Mega kult . Barna storkoste seg med å løpe og leke rundt om kring og ikke minst få spille bordtennis med mer . Absolutt det kuleste konseptet av et Hotel vi har vært på .

Takk, MioOnIce

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Vi elsker å høre om gode opplevelser på vårt flotte hotell, og det er veldig kjekt å høre at barna hadde et fantastisk opphold her hos oss. Moxy Bergen er et lekent hotell som kan tilby mange ulike aktiviteter og det gjør oss veldig glad å lese at dere likte våre ulike spill og leker. Vi håper å se deg igjen neste gang du kommer til den vakre byen vår!

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig fint hotell med veldig god og hyggelig service. Store og fine rom/bad. God og variert frokost. Ikke så formelt som andre hotell - noe som gjør opplevelsen enda bedre siden det ikke blir så høytidelig. Absolutt til å anbefale både for store og små. Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 266helles

Hei Helle,

Tusen takk for super tilbakemelding. Vi elsker å høre om gode opplevelser på vårt flotte hotell, og det er veldig kjekt å høre at du hadde en flott tid her på Moxy Bergen. Supert også at du likte frokosten vår, og fikk et avslappet opphold her hos oss :) Vi håper å se deg igjen neste gang du kommer til den vakre byen vår!

Anmeldt 19. juli 2021

Kjempe hyggelig service og fin interiør! Liker godt at det er så uhøytidelig så man føler seg komfortabel med en gang man kommer inn:) Veldig god frokost også. Fin beliggenhet, ikke langt å gå til sentrum.

Takk, 123Emilie456

Tusen takk for super tilbakemelding. Vi elsker å høre om gode opplevelser på vårt flotte hotell, og det er veldig kjekt å høre at du følte du kunne slappe av her hos oss. I tillegg er det veldig digg at du likte vårt interiør og frokost. Vi håper å se deg igjen neste gang du kommer til den vakre byen vår!