Rimelig priser, svært god mat og rause porsjoner. Min favoritt på kinesisk mat i Bergen i 17 år!👍👍👍
Vi prøvde denne kinarestauranten for første gang etter anbefaling.
Et lite lokale, som ikke var noe spesielt elegant. Da vi fikk maten ble vi meget positivt overrasket. Den beste kinamaten vi har spist noen gang 😄👍 På toppen av det hele var billig. Kan absolutt anbefales.
Aldeles utmerket mat og service! Hadde frityrstekt svin i sze chuan og ba om ekstra sterk. Det fikk jeg og det var helt perfekt styrke. Fikk innbakt banan og is til dessert og denne var skikkelig god med rause porsjoner is og krem. God kaffe med komplimentær sjokolade
Lokalet var nesten tomt, så jeg var litt skeptisk. Angrer ikke på at jeg ga det en sjanse. Her var maten god, porsjonen likeså og servicen upåklagelig.
For et tiår siden bodde jeg i sentrum og spiste en god del takeaway fra Sze Chuan House. Alltid god mat og rikelige porsjoner for en billig penge. Nå var det lenge siden sist, men det var kjekt å se at stedet holder stand. Overtids-takeaway nå på søndag viste at de fortsatt serverer store og gode porsjoner. Jeg bestilte en gammel favoritt; kylling med cashewnøtter, og jeg ble som sagt ikke skuffet. Så det blir forhåpentligvis ikke like lenge til neste gang.