Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig kjedelig.”
Anmeldelse av Sze Chuan House

Sze Chuan House
Vurdert som nr. 108 av 453 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Kinesisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 11. august 2020

Szechuan er vanligvis spennende og smakfull, denne maten var særdeles skuffende i så henseende. Ikke vondt, men...

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Krakencrusher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 69 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

En liten familierestaurant med enkelt og klassisk kinesisk restaurantinteriør. Veldig koselig. Fin utsikt til kirken over veien. Skikkelig rent og ryddig. Enkel god mat for pengene. Rimelig

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Yngvar_Natland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Ekte, autentiske og fantastiske smaker
Liten restaurant, få bord, og kanskje litt kjedelig utseende, men maten var alle tiders Beste kinamaten jeg har smakt
God service, Maren ble raskt servert, og fine priser. Gleder meg til neste bedøk

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, ElisabethHelgelandH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Rimelig priser, svært god mat og rause porsjoner. Min favoritt på kinesisk mat i Bergen i 17 år!

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, havrebukken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

Vi prøvde denne kinarestauranten for første gang etter anbefaling.
Et lite lokale, som ikke var noe spesielt elegant. Da vi fikk maten ble vi meget positivt overrasket. Den beste kinamaten vi har spist noen gang På toppen av det hele var billig. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, jonblytth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sze Chuan House, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Sze Chuan House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din