Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skjult perle”
Anmeldelse av Sze Chuan House

Sze Chuan House
Vurdert som nr. 127 av 469 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Kinesisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vært her mange ganger over flere år. Denne skuffer aldri. Mye smak, og ikke minst forskjellige smaker på de forskjellige rettene, ikke den buljong-undertonen de fleste andre kinarestauranter har.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Kidawake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 75 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2021

Jeg var der med venner og det var veldig koselig der. Maten var god og de var hyggelige og vedkommende

Dato for besøk: august 2020
Takk, kavio2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2021

I disse tider ble det take away for oss. Eneste grunnen til at vi bestilte her i fra var Dumplings på menyen. Da ble det selvsagt også bestilt andre godsaker. Sez Chuan leverer. MYE mat for pengene og gode smaker. Og Dumplingsene må smakes. Nå håper jeg virkelig at de kan ha enda flere og varierte Dumplings på menyen. Ingen i Bergen lager Dumplings, Jeg kommer tilbake til dere. Takk for god mat.

Dato for besøk: januar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MissHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020

Szechuan er vanligvis spennende og smakfull, denne maten var særdeles skuffende i så henseende. Ikke vondt, men...

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Krakencrusher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

En liten familierestaurant med enkelt og klassisk kinesisk restaurantinteriør. Veldig koselig. Fin utsikt til kirken over veien. Skikkelig rent og ryddig. Enkel god mat for pengene. Rimelig

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Yngvar_Natland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sze Chuan House, så også på

 

Har du vært i Sze Chuan House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.