“Skjult perle”

Kjøkken: Kinesisk
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vært her mange ganger over flere år. Denne skuffer aldri. Mye smak, og ikke minst forskjellige smaker på de forskjellige rettene, ikke den buljong-undertonen de fleste andre kinarestauranter har.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Kidawake

Anmeldt 15. februar 2021

Jeg var der med venner og det var veldig koselig der. Maten var god og de var hyggelige og vedkommende

Takk, kavio2021
Anmeldt 4. januar 2021

I disse tider ble det take away for oss. Eneste grunnen til at vi bestilte her i fra var Dumplings på menyen. Da ble det selvsagt også bestilt andre godsaker. Sez Chuan leverer. MYE mat for pengene og gode smaker. Og Dumplingsene må smakes. Nå håper jeg virkelig at de kan ha enda flere og varierte Dumplings på menyen. Ingen i Bergen lager Dumplings, Jeg kommer tilbake til dere. Takk for god mat.

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, MissHansen
Anmeldt 11. august 2020

Szechuan er vanligvis spennende og smakfull, denne maten var særdeles skuffende i så henseende. Ikke vondt, men...

Takk, Krakencrusher
Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

En liten familierestaurant med enkelt og klassisk kinesisk restaurantinteriør. Veldig koselig. Fin utsikt til kirken over veien. Skikkelig rent og ryddig. Enkel god mat for pengene. Rimelig

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Yngvar_Natland

Reisende som så på Sze Chuan House, så også på

Har du vært i Sze Chuan House? Del dine erfaringer!