Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aldri mer Villa Paradiso Ole Bull! ”
Anmeldelse av Villa Paradiso Ole Bull

Villa Paradiso Ole Bull
Vurdert som nr. 259 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Null service. Vi måtte selv oppsøke personalet for å få bestilt, for å få påfyll av drikke (påfyll ble vann da husets rødvin var syltynn) og vi måtte oppsøke personalet for å få betalt.
Vi måtte vente over 1 time på maten.
Tomatsausen på pizzaen smakte inter annet enn sur tomat.
Lyden/klangen i lokalet var helt forferdelig. Som å sitte på Mc Donalds. Ingen tekstiler eller lyddemping.
Aldri mer Villa Paradiso Ole Bull!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Marianne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5761 av 129 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Maten kom fort, drikken kom ikke. Spiste ute så måtte inn og spørre etter den. Ingen oppfølging ved bordet. Fikk heller ikke servietter, bestikk eller tallerkner, måtte inn å spørre etter det også. Maten var god, men det hjelper ikke når totalopplevelsen sviktet. Villa Paradiso på Frogner og i Karl Johan er langt bedre, så dette var trist.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 423alexandere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Maten kom før drikken og servicen var utrolig dårlig, fikk ingen spørsmål om maten var god eller annet. Ikke det samme som Oslo.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Philip A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Mangelfull service. Måtte purre på drikke og mat. Ventet en drøy time på maten. Ingen informasjon underveis. Pizzaene var gode da de først kom.

Dette er ikke som i Oslo.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 609livb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Denne restauranten anbefales. Vi hadde to ulike pizzaer, begge var veldige gode. Hyggelig betjening. Fint lokale. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, eliaks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Villa Paradiso Ole Bull, så også på

 

Har du vært i Villa Paradiso Ole Bull? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.