Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig mat!”
Anmeldelse av Villa Paradiso Ole Bull

Villa Paradiso Ole Bull
Vurdert som nr. 253 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 20. august 2021

Nydelig mat, god atmosfære, snille kelnere, kjempegod service! Desidert Bergens beste sted for italiensk mat!

Dato for besøk: august 2021
Takk, helenesolo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 128 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære! Maten kom raskt, og var veldig god! Også veldig hyggelige servitører. Anbefaler alle å besøke denne restauranten midt i Bergen sentrum

Dato for besøk: august 2021
Takk, 308idas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2021

Kjempefornøyd med besøket. Super god pizza og og veldig bra service! Kommer helt klart tilbake til denne restauranten

Dato for besøk: august 2021
Takk, ingeborggh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Vi fikk først anvist et bord som hadde utsikt rett i veggen. Etter en liten stund, ble nabo-bordet ledig og vi spurte om å få bytte bord. Det var ingen problem. Rask service, hyggelig betjening og god mat. Kommer helt sikkert tilbake her.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 123mariannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Linguine alle vongole, helt perfekt. Så enkelt og likevel helt fantastisk god. Virkelig en smaksopplevelse. Hyggelig og serviceinnstilte servitører.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ingmund R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Villa Paradiso Ole Bull, så også på

 

Har du vært i Villa Paradiso Ole Bull? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.