“Ikke bra”
Anmeldelse av Villa Paradiso Ole Bull

Vurdert som nr. 259 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 15. august 2022

Gjennomvåt pizza, uinteressert og uhøflig servitør. 1 av 7 serverte pizza var akseptabel på smak. Og på en såkalt autentisk italiensk restaurant forventes bedre enn 6 gjennomvåte og 1 akseptabel pizza. God dessert i form av drink, det skal de ha. Spis middag en annen plass først, nyt så drikkedesserten her 😎

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, The_Landoys
Villa Paradiso, Other på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Ciao! Takk for din tilbakemelding. Vi tar kommentaren din videre intern, for å unngå gjentagelser i fremtiden. Velkommen tilbake til oss😊🍕

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Maten var som vanlig god, med et bra utvalg på menyen. Vi spiste lunsj der, så var også ganske rolig stemning. God service.

Takk, 35matildem
Villa Paradiso, Other på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Grazie mille for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss ☺️👋

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig personale og god mat til en grei pris. Kommer svært gjerne tilbake. Stedet er absolutt verdt ett besøk om du er på de kanter.

Takk, Atle K

Ciao, Atle! Grazie for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen 🍕😃

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Det tok 10-15 min å få menyen og 50 min å få maten. Vi skulle ha tre like pizzaer. Vi vil ikke anbefale stedet

Takk, T8591UYhannah

Ciao! Det var leit å høre at servicen vår ikke var helt på topp denne gangen. Det ønsker vi å beklage.
Cordiali saluti,

Anmeldt 14. juli 2022

Vi var 3 stk som dro ut for å spise. Da vi kom ble vi vist til et bord, men fikk ikke meny før 10 min senere. Når vi først fikk menyen og fikk bestilt ventet vi 50 min på maten. Etter lang ventetid var det da ekstra skuffende at pizzaen ikke var særlig god. Lite smak og litt deigete bunn. Hadde ikke dratt hit igjen.

Takk, 8Mk657

Ciao! Takk for din tilbakemelding. Vi har forståelse for at dette var en kjedelig opplevelse, og slik skal det ikke være. Vi tar kommentaren din videre internt, for å unngå gjentagelser i fremtiden.

Reisende som så på Villa Paradiso Ole Bull, så også på

Har du vært i Villa Paradiso Ole Bull? Del dine erfaringer!