“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Villa Paradiso Ole Bull

Vurdert som nr. 266 av 596 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 2. mars 2024

Nydelig mat og god atmosfære. Spiste Crudo og Risotto. Fantastisk Tiramisu til dessert. Anbefales! Perfekt for middag

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Therese S
Villa Paradiso, Annet på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2024

Ciao Therese,

Så hyggelig du tar deg tid til å skrive til oss. Takk for en flott anmeldelse!

Anmeldt 20. januar 2024

Grei mat forsåvidt, men ene pizzaen vi fikk var litt dårlig stekt. Det var generelt dårlig service, vi måtte jobbe hardt for å få en servitør til bordet vårt. Ingen kom for å spørre om maten var god, heller ikke om påfyll av drikke. To av servitørene var heller opptatt med å snakke med folk de kjente på nabobordet og sjekke Instagram. Veldig synd, da vi har vært veldig fornøyd med stedet tidligere.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Irmelin E
Villa Paradiso, Other på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2024

Ciao, Irmeline!

Anmeldt 10. januar 2024 via mobile enheter

Ekstremt dårlig pizza. Noe av den dårligste pizza jeg har smakt. Ble lurt av at de tydeligvis er sertifisert ekspert på napoletansk pizza så ville prøve denne. Bestilte derfor den napoletanske, spizy pizza med sterk nduja pølse. 300 kroner.
Smakløst og bløt deigete pizza. Skulle være flaue av å servere slikt på en slik påstått ekspert pizza resturant.
Dette var dårlig. Kan håpe de hadde en ekstremt dårlig dag på jobben. Pizza kan man få mye bedre på andre steder i Bergen. Prøv det istedet er min anbefaling.

Takk, 299geir_

Ciao, Geir!
Takk for at du tar deg tid til å gi oss beskjed om dette. Det er selvsagt veldig leit å høre at dere har hatt en kjedelig opplevelse. Slik skal det selvsagt ikke være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding. Vi tar dette videre internt hos oss.

Anmeldt 2. januar 2024 via mobile enheter

Helt fantastisk pizza. Koselig lokalet og behjelpelig service. Anbefaler restauranten!

Jeg spiste Pizza Carbonara Speciale. Anbefaler den. Utrolig deilig pizza!

Takk, Arne N
Villa Paradiso, Other på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2024

Ciao Arne,

Så hyggelig du tar deg tid til å skrive til oss. Takk for en flott anmeldelse! Velkommen tilbake 🍕

Anmeldt 16. desember 2023

ELENDIG SERVICE!! Ikke gå her. De burde ikke ha jobben. Ventet 40 min på rødvin til maten. Mye annet som kom alt for treigt. Svarer ikke på tlf eller mail heller.

1  Takk, Thea H
Villa Paradiso, Other på Villa Paradiso Ole Bull, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2023

Ciao!

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Så leit å høre at dere har hatt en kjedelig opplevelse. Slik ønsker vi det selvsagt ikke at skal være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding. Vi følger opp dette internt.

Reisende som så på Villa Paradiso Ole Bull, så også på

Har du vært i Villa Paradiso Ole Bull? Del dine erfaringer!