“Kult konsept! Ta turen dit!”
Anmeldelse av Dirty Vegan Bergen

Dirty Vegan Bergen
Vurdert som nr. 62 av 497 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 17
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Meget kult konsept! Stilig lokale og bra musikk. Svært god burger og fries!! Vi bestilte burgerne tasty clucker og garlicious. Anbefales!

Takk, mariaaune2612

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Beste vegan chicken jeg har smakt! Deilig saus og god størrelse på burgeren. Fort ferdig og hyggelige ansatte. Ikke minst søt innpakning. Anbefales på det sterkeste!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Dato for besøk: juni 2022
Takk, cecilolo
Anmeldt 27. januar 2022 via mobile enheter

Fantastiske burgere! Hvem savner døde dyr når det går an å få en burger som dette? Litt triveligere lokaler og mulighet for en øl, så hadde det vært toppkarakter.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, NordicWalkabout
Anmeldt 26. juni 2021

Har prøvd både "sidechick", astro-burger, notorious b.i.g. og garlicious kylling-burgeren deres. Synes notorious b.i.g. er veldig god, det smaker liksom som en big-mac med bedre råvarer. De tar på en del special sauce så ville bedt om å få litt mindre av denne, synes det blir litt klissete sammen med brioche-brødet men ellers er den kjempegod. kyllingburgeren er ganske god men tror den med sri-racha mayo muligens er bedre, men den har jeg ikke smakt. Syntes "sidechick" blir litt tam i smaken. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med dirty vegan. Anbefales virkelig, av alle vegetarburgerene jeg har prøvd (royal, egon, harbour, inside) er denne den beste. Også lages det ikke annet kjøtt her så man er trygg på at maten er helt vegetar/veganvennlig. 9/10

Dato for besøk: juni 2021
Takk, nimarprits
Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Rett og slett knall go burger. Er ikke veganer eller veggis men velger denne over en "vanlig" burger anyday! Pent og apetittelig pakket til take-away.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RagnhildAnnaA

Reisende som så på Dirty Vegan Bergen, så også på

Har du vært i Dirty Vegan Bergen? Del dine erfaringer!