Da vi kom, ble vi møtt av en hyggelig, men veldig trøtt resepsjonist som hjalp oss med å finne et greit sted å parkere. Vi hadde bedt om rom til fire personer, men det var bare klargjort til tre. Dette ble raskt ordnet opp i. Familierommet var litt trangt, men det gikk helt fint. Bergen er så fin by, at det ikke er noe vits å være på rommet sitt uansett. Det gikk ikke an å lukke vinduet, men da vi var der, var det så varmt, at det hadde vi heller ikke behov for. Så til vår bruk var dette supert. Hotellet hadde en fin og avslappende lobby med spill og blader som var veldig koselig. Frokosten var veldig god, med ekte pannestekt eggerøre, ikke sånn kjedelig maskinstekt som mange har. Litt minus for en del dårlig allergimerking av brødet, kakene og rundstykkene. Der måtte vi spørre personalet som måtte undersøke, og det tok litt tid. Men de var hyggelige og hjelpsomme, og de klarte å finne ut av det. Alt i alt et fint og koselig hotell som lå nært alt man ønsker å se i Bergen som førstegangsturist.