Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 138
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Hotels.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
PricelineUSD 137
eDreamsUSD 138
CheapTicketsUSD 136
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (984)
Filtrer anmeldelser
984 resultater
Vurdering fra reisende
224
453
237
49
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
224
453
237
49
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 984 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Her er det sparing på alt. Dårlig standard på rom, dårlig plass ved frokosten og elendige Covid 19 tiltak. Mang frustrerte gjester, ikke bare vi. Dette går ikke an. Dette hotellet tar ikke Covid 19 seriøst. Velg et annet hotell, her blir du skuffet... vi kommer ikke tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, omh23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei,

Vi beklager at ikke vi har møtt dine forventninger under ditt opphold hos oss.
Vi gleder oss masse til oppussing av hotellet til vinteren å håper du kommer tilbake å ser hvor fint det blir da.


Ine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Gode senger, ypperlig beliggenhet og god frokost selv med coronarestriksjoner. Litt små bad. Gangavstand til bryggen. God service. Mulighet for parkering i parkeringshus i nærheten. Litt kronglete å komme seg med bil fra parkeringshus til hotell for å plukke opp bagasje, mye enveiskjørt. Men kun 300 m å gå til der man kunne gå inn i p-huset.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 526hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Hilde,

Tusen takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Så kjekt at du var fornøyd med vår lokale frokost og flotte beliggenhet. Vi håper dere fikk sett mye av de severdigheter Bergen har å by på.

Til neste gang.

Ine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi forventet et fint hotell i gammeldags stil, men istedenfor fikk vi oppleve utslitt interiør og mangel på renhold. Vi fikk ikke noe beskjed om parkeringsmuligheter ved Augustin og måtte da parkere i en garasje litt lenger unna hotellet. Noe så enkelt som dusj måtte planlegges på forhånd siden varmt vann kom etter 10-20 min. Frokost var heller ikke noe å skryte av. En dame i resepsjonen slutta å hilse på oss etter at vi klaga på det vi ikke syntes var greit. Eneste bra som er verdt å nevne var beliggenhet. Ellers dårlig og skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, klaudia_gs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Other på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei Klaudia,

Vi beklager så mye at ikke Augustin strakk helt til under ditt opphold hos oss.
i forsøker så godt vi kan å levere det beste produktet vi kan.
For øyeblikket er det planlagt en oppussing av hotellet vinter 2020, dette gleder vi oss masse til.
Kanskje dere gir oss en ny sjanse i 2021?

Med vennlig Hilsen


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020


Veldig upersonlig og iskaldt rom. Arbeid utforbi ,og det startet TIDLIG. Ingen såg deg,,følte meg som luft. Men,,altona vi bar gjorde det godt igjen. Fantastisk mann åjobb der om kvelden men,,reiser igjen nå,,men pga arbeid og trafikk velger eg annet hotell denne gangen

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Tove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine K, Front Office Manager på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Hei Tove,

Takk for at du tar deg tid til å dele dine tanker rundt ditt opphold med oss, Vi beklager at ikke alt var slik som ønsket, men håper dere allikevel hadde en hyggelig feiring her i Bergen. Altona vinbar er vår store stolthet, med lokale råvarer, en av Norges største vin samlinger og alltid et smil på lur leverer dem fullklasse service.
Service skal selvfølgelig være fokus i alle våre avdelinger på hotellet, så igjen beklager vi at dette ikke ble utført.


Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Bodde 4 netter på dette hotellet, alt var helt topp, ingenting å sette fingeren på. Ligger veldig sentralt til, gåavstand til det meste du vil se i Bergen :) Skal jeg foreslå noe, må det være flere veganske alternativer i frokosten enn syltetøy, tomat og agurk + vegansk smør.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, FarAway00603644641
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine K, Front Office Manager på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Heia,

Så kjekt og høre fra deg, Vi forsøker å være et hjem vekke fra hjemmet for våre gjester ,
så alltid kjekt å høre at vi har truffet på spikeren. Om du gir beskjed før du ankommer forsøker vi alltid å handle inn litt extra til frokosten.

Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser