Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 139
Vis tilbud
Hotels.com
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Booking.comUSD 139
FindHotelUSD 140
eDreamsUSD 139
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (987)
Filtrer anmeldelser
987 resultater
Vurdering fra reisende
225
454
237
50
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
454
237
50
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 987 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet (romma) er moden for oppussing, og så vidt eg har fått med meg skal dette skje allereie seinare i år. Det blir nok veldig bra. Når det er sagt, er det likevel mykje som fungerer veldig godt på hotellet slik det framstår i dag. Fellesarealet rundt resepsjonen er koselig, og her får du gratis kaffi og te døgnet rundt. Eit besøk på hotellets restaurant, Altona, er eit must. Heilt nydeleg mat og service i eit unikt lokale. Personalet er veldig blide og imøtekommende, og service i forkant av besøket, og under besøket, var upåklageleg. Sjølv om rommet vi budde på nok har sett betre dagar, er det mykje fint å seie om dette også. Veldig kjekt med stor smart-TV. Fint bad med eit godt badekar. Produkta frå Fitjar luktar heilt nydeleg, og er alltid eit gledeleg gjensyn når vi besøker eit hotell frå De Bergenske. Vi sov godt om natta, i ei god seng. Gler oss til å besøke dykk att når hotellet har fått ein make-over

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Heia,

Tusen takk for at du deler gode ord med oss. Alltid hyggelig å høre at vår innsats blir latt merke til.
Gleder oss masse til å ønske dere velkommen tilbake når vi er fresh å fine.


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Rimelig Hotel, sentralt i Bergen. Helt greit økonomihotel, og et helt greit valg på reise med barn.
Rommene bærer preg av lang tids bruk, og renholdet var ikke helt på topp. Hyggelig personal. Frokosten helt ok, noe lite utvalg.
Alt i alt, du får det du betaler for, hverken mer eller mindre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 787mabels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding, Vi kan med glede dele at mot slutten av året er det planlagt oppussing av vår kjære Augustin.
Dette gleder vi oss masse til.



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Bodde der to netter. Bra rom selv om dobbeltsengen var to enkelsenger satt sammen. Løs overmadrass som hele tiden kom ut av posisjon. Rommet var usedvanlig skittent, spesielt under sengen. Ikke gjort rent på lang tid. Hyggelig personale og bra frokost gjør at vi likevel gir de en treer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 988dagt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding, Vi beklager at ikke rom var som forventet å vil ta dette opp med vår vedlikeholds avdeling.
Om du booker superiour rom er det garanti på dobbelseng, Så anbefaler dette til neste gang.

Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med slitte rom. Fikk rom i 5 etg med utsikt mot bakgården. Badet er gammelt og kunne trene en oppgradering. Maling på rommet flasser av. Ikke veldig tiltakende. Koselig personale. Bra frokost. Gratis kaffe hele tiden i lobbyen. Beliggenheten var super. Gå avstand til alt. Kommer gjerne tilbake, men ønsker da et annet rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Drammen3026
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Heia,

Takk for din tilbakemelding, Så kjekt du vil komme på besøk igjen. Vi kan glede deg med at vi har planer om å pusse opp utpå vinteren og dette gleder vi oss masse til.

Sees neste gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her i april 2019 forrige gang, men kom likevel tilbake ettersom hotellet ligger sentralt og er rimelig.
Nå er det skittent og det skjønner jeg ettersom de vasker hver tredje dag. Se bilder fra badet. Slik så det ut da vi kom og denne skitten kom ikke mens vi var der. Dette er gammel skitt!De skylder på koronaen for at de ikke vasker, noe som slett ikke er mulig å forstå for andre. Det burde vel heller vært tvert imot.

Betjeningen derimot er svært hyggelige, vennlige og imøtekommende, særlig de som jobber i resepsjonen. De kan ikke noe for at hotellet er skittent, for de jobber det de kan, så ansvaret for at det ser slikt ut ligger på hotelledelsen.
Frokosten er OK, leit at den flotte vinbaren er stengt.

Kan dessverre ikke anbefale noen å overnatte her, da det finnes veldig mange bedre alternativer i den vakre byen Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Kongshavn, Guest Services / Front Office på Augustin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei Claus,

Takk for at du tar deg tid til å dele dine kommentarer med oss. Vi beklager at vi ikke har truffet dine forventninger under ditt opphold. I dag vasker vi boende rom hver 3 dag, dette for å minske kontakt mellom ansatt og gjest under denne verdens pandemien.
Vi har alt av ekstra håndklær og slikt i resepsjonen. Ellers holder vi oss til FHI restriksjoner.
Til vinteren gleder vi oss masse til å kunne annonsere oppussing, Håper du kommer på besøk å ser hvor fint det blir.

Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser