Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 126
Vis tilbud
Hotels.comUSD 148
ScandicHotels.comUSD 149
Trip.comUSD 165
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (164)
Filtrer anmeldelser
164 resultater
Vurdering fra reisende
73
53
22
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
73
53
22
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 164 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger supert til i Bergen sentrum. Frokosten var veldig god, men det var utrolig kaldt der inne. I tillegg var alle overflater seige og på bordene kunne man følge sporene etter kluten.

Dette hotellet er helt ok, men unngå rom mot bakgården. Vi hadde det i to netter. Der var det utrolig mye bråk fra en vifte eller liknende konstant hele tida. I tillegg våknet vi hver natt av at avfalls containere ble fylt opp av flasker og annet. Rommene var i tillegg veldig klamme og varme. Hvis dere er tre personer på rommet, så er ekstrasenger umulig å sove på hvis du veier mer enn 30 kg.

Etter to netter her klaget vi på bråk fra hotellets vifter og søppelanlegg og hotellet tilbød oss å bytte rom. Siste natt hadde vi rom med utsikt over fisketorget, bryggen samt fløyen. Det var en helt annen opplevelse. Lyse rom med flere vinduer og mye bedre luft. Det var selvfølgelig endel bråk fra gata, men det er jo som forventet med rom ut mot byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, tberg4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei,

Tusen takk for besøket og tilbakemeldinga!

Vi er glade for at de fekk eit nytt rom og kunne nyte den flotte utsikta over Bergen.

Vi tek opp situasjonen ang. bråk med våre naboar i bakgården, tusen takk for dette innspelet.

Ekstrasenger anbefaler vi primært for barn, men vi skal såklart sjå på løysingar for å bedre dette.

Håper å sjå dykk igjen på hotellet!

Beste helsing
Kjell Sindre Schmidt
Scandic Torget Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020

Likte meg godt ved dette hotellet. Ble oppgradert til rom mot bryggene uten å spørre om det da de hadde kapasitet. Hyggelige ansatte, fine rom med gode senger. Badet er lite men funksjonelt. Ett av få hoteller hvor dusjdørene tetter såpass at man kan gå på ett tørt gulv etter dusjen. Ventilasjonen er også så god at selv om badet er lite så er det ikke noe dugg å snakke om på speilet. Rom og bad er også i fin stand og fremstår som moderne. Frokosten var god og beliggenheten er jo helt fantastisk, kommer tilbake hit neste gang jeg besøker Bergen.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, FSHelgeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeneMjeldheim, General Manager på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Hei FSHelgeland.

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold, det setter vi stor pris på!
Det er veldig kjekt at du vil komme tilbake hit, vi gleder oss til å ønsker deg velkommen!


Vennlig hilsen

Lene Mjeldheim
General Manager
Scandic Torget Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Flott hotell mitt i sentrum. Veldig hyggelig betjening som jobbet der. Ett flott hotell som jeg kan anbefale til hvem som helst. Beliggenheten og utsikten er super, så her har du kort vei til alt som er.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, gjermundl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeneMjeldheim, General Manager på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Hei gjermundl2015!

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og ikke minst anbefaling av hotellet!
Det setter vi veldig stor pris på.

Håper vi sees igjen!


Vennlig hilsen

Lene Mjeldheim
General Manager
Scandic Torget Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
LeneMjeldheim, General Manager på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser